- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Можда си једини кој го бранеше Манчини нвм секој си има право на свое мислење а плус ја ништо не ти докажав немаше причина за тоане ми докажувај ништо на мене, ете бил изфрустриран и донел таква одлука која не велам дека е исправна, ама ете после тоа беше збиен во корнер и немаше многу опции
--- надополнето: Sep 28, 2011 12:12 AM ---
Неможе да е Изнаги брате Пипо не ја допираше таа него го удираше и в гол влагаше тоа е ствар технике а Гомез да го достигне тоа му треба 20 години медитацијаАко Тевез го раскине договорот ќе иде у Милан, Галијани не пропушта безплатни играчи
Шала на страна убаво некој рече посран Јужноамерички карактер, нека иде у Коринтијас нек си јебе мајката му ебем гадниот !!
Иначе измените освен онаа Џеко - Де Јонг држеа вода.
Кога почна мечот Џеко играше класичен шпиц а Агуеро СС, после Силва отиде СС а Агуеро напред , Коларов може да игра лево крило. Милнер - Насри замента беше на место пошто и Милнер е десно крило а Насри беше дупе !
Не беше Манчини слаб колку што беше Хејнкес јак вечерва на тактички план !!
И мислим дека Манчо највише згреши со Коло вечерва, типот не игра цела година фудбал и да го стаеш у ваков меч покрај у форма Лескот не разбирам стварно !!
И да , тој Гомез мајка му и татко му у Анус го правеле, толку зар да има некој фудбалер ја не сум видел у животот, па Иназги може вода да му носи !!