Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
не ми докажувај ништо на мене, ете бил изфрустриран и донел таква одлука која не велам дека е исправна, ама ете после тоа беше збиен во корнер и немаше многу опции
Можда си једини кој го бранеше Манчини нвм секој си има право на свое мислење а плус ја ништо не ти докажав немаше причина за тоа ;)
--- надополнето: Sep 28, 2011 12:12 AM ---
Ако Тевез го раскине договорот ќе иде у Милан, Галијани не пропушта безплатни играчи :pos:

Шала на страна убаво некој рече посран Јужноамерички карактер, нека иде у Коринтијас нек си јебе мајката му ебем гадниот !!

Иначе измените освен онаа Џеко - Де Јонг држеа вода.

Кога почна мечот Џеко играше класичен шпиц а Агуеро СС, после Силва отиде СС а Агуеро напред , Коларов може да игра лево крило. Милнер - Насри замента беше на место пошто и Милнер е десно крило а Насри беше дупе !

Не беше Манчини слаб колку што беше Хејнкес јак вечерва на тактички план !!

И мислим дека Манчо највише згреши со Коло вечерва, типот не игра цела година фудбал и да го стаеш у ваков меч покрај у форма Лескот не разбирам стварно !!

И да , тој Гомез мајка му и татко му у Анус го правеле, толку зар да има некој фудбалер ја не сум видел у животот, па Иназги може вода да му носи !!
:icon_lol: Неможе да е Изнаги брате Пипо не ја допираше таа него го удираше и в гол влагаше тоа е ствар технике а Гомез да го достигне тоа му треба 20 години медитација :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Добро играат Сити сега за сега,со оглед на отсуството на стандардните играчи сезонава Џеко,Насри и Силва (на клупа) и Агуеро кој е повреден.. Неверојатен гол на Балотели со ножички.. Еве 2 натпревар по ред заедно со Балотели,гол дава и Џонсон..

BTW забележав нешто интересно.. Во првите 11на А.Вила 3ца поранешни играчи на Сити (S.GIVEN,S.IRELAND,R.DUNNE) и во првите 11 на Сити 2ца поранешни играчи на А.Вил(Бери и Милнер)..

M

Mario Gómez

Гостин
Миланезите среќни, скокаат до небо. Нивните тимој денска 10 гола заедно дадоа.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
фала богу што постои тим како Сити ми го направија денов посебен.....
Пусти комплекси, почни да навиваш за секој нареден тим што игра против Ман Утд , сеа да те информирам во ЛШ игра Отелул со Манчестер биди и за нив (y)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Пусти комплекси, почни да навиваш за секој нареден тим што игра против Ман Утд , сеа да те информирам во ЛШ игра Отелул со Манчестер биди и за нив (y)
GTFO!!! ИДИ ИГРАЈ ЈАМБ СО ШЕСТ КОЦКИ ХАХАХАХА

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честитки,незнам што да речам, неочекувано :)

Kajgana Shop

На врв Bottom