Фан Клуб: Манчестер Сити

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Зашто пишувате овде,кога нема фанови,што е многу нормално.......

M

Mario Gómez

Гостин
па има фанови на агуеро, џеко, тевез, насри, силва... и си се берат тука :icon_lol:
А кој се па тие? Aliens? :ROFLMAO:

Ја памтам лани Мертесакер и Боатенг ги изедоа Тевез, Агуеро и Меси за доручак!

Види вака ако има некој фан на Сити, без три гола нема да си одите, пошо одбраната не е така звучна. А за да дадете гол, можно е ако има некој прекин, спорен момент или друго.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Ако бидни Барса-Баерн ја прифаќам јас таа кладба по живот.;)
хммм.... добро гледам малку отпоќе сте самоуверени, сепак да не заборајте најсилните шо ги тепавте досега се леверкузен и виљареал... big fucking deal

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
хммм.... добро гледам малку отпоќе сте самоуверени, сепак да не заборајте најсилните шо ги тепавте досега се леверкузен и виљареал... big fucking deal
Леле па Сити стварно,страв и трепет се традицинално секоја година во ЛШ.

Ќе тепаат една утакмица 5-0 и после неможат Фулам и Наполи да ги тепаат...

G

_Ghost_

Гостин
Не ме копирај.:D Нема смисла да спамираме во фан клубов, сепак некој (во светов) има фан на Сити, да оставиме простор да напише нешто.:D

Ф

Фил Ајви

Гостин
Де Јонг уште има проблеми со стопалото, Џонсон исто така аут, Балотели суспрендиран останативе спремни за првата победа во ЛШ. Ќе биде пеколно тешко.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Леле пеери дискусијва е крај си дебатирате со рандом фанови на други екипи тука :pos:

Значи он топик: офанзивата на Сити е стварно страв и трепет. Да ги имаш Кун, Силва, Насри и Џеко во тим е :drk:

Значи супер тест за одбраната на Баерн која не бројам колку мечеви нема примено гол (мислам 9 по ред вкупно а всушност цела сезона само 1 до сега). Арно ама да не се лажеме, во АА, со полн состав, во ваква форма очекувам чисти 3 гола за Баерн, па и да дадат Англичаните еден типувам на победа на Баерн.

Ако и вечер одиграме на 0 сме ѕверови ама не ми се верува, премногу индивидуална класа имаат па некој некако: чудно ли, по прекин ли, вака-така, кичма-вБајтен... ќе збрца еден.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Али да изјавиш дека немаш доволно играчи да го победиш на фулам и тоа ти нешто, али немој да го сфаќате како оф топик ::).

П.с Сити е најголемиот конкурент за титулата годинава!
Рече дека немал у моментот играчи бидејќи имал многу повредени !!

Иначе овие од Баерн ми се многу интересни мајке ми, тепале 3 утакмице у тоа лигата скапана и одма бачило на курињата !! :pos:

A

Auditore

Гостин
Боби не би бил толку убеден во тоа дека одбраната на Манчестер е слаба иако нема звучни имиња.
Ако пратиш ПЛ ќе знаеш дека минатата сезона со Челзи беа втора екипа по најмалку примени голови, тука е и Харт кој одлично брани и се развива во еден од најдобрите голмани, Компани кој иако не е звучно име игра многу добро во одбрана, Лескот такоѓе, послаби алки им се Коларов и Ричардс, Коларов во дефанзивни задачи но тука е Клиши кој игра солидно, додека Ричардс во офанзива е тапа, ко ќе видиш ќе биде интересно.
Случајно имав време да пратам неколку мечеви во ПЛ на Сити сезонава откако почна и ме фаќа страв од нападот, Насри, Силва и Агуеро комбинираат неверојатно многу добро, за Џеко да не зборувам кој има неверојатен осет за гол, сезонава ги сметам многу сериозни кандидати за титула во ПЛ, за ЛШ не би рекол бидејќи им фали искуство во турнирот, но ќе видиме можно е да испишат нова историја али ќе биде тешко.
Единствена навистина слаба алка во тимот е Манчини, како стратег неможам да го оценам дали е добар или лош, потрфла во некои битни утакмици со ривали, но тоа на сите им се дешава, но дефинитивно неможе да вооспостави контрола во соблекувална.

Kajgana Shop

На врв Bottom