Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
А

Анноун

Гостин
:pos: ама топка попи камерманот на мечот Милан - Удинезе. снимаше дуел до корнер знамето , и овој од Милан да избаци у аут , директ у камерманот кој снимаше на 7-8 метри од нив. се слушна само едно "аууу" . :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
С

сашенко

Гостин
Ке правиме рекорди во црвени годинава изгледа.Втор натпревар дома, втор црвен картон:confused: Мирко Вучинич херојот овој пат

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Офоф, кое опаруење го имаат кладилнициве од ова коло, па и Шпанија Реал киксна, мх мх ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Кој е паметен, ќе почне да игра откако Интер ќе се консолидира, откако Ибра ќе се врати и Рома ќе почне да дава голови :)

С

сашенко

Гостин
Офоф, кое опаруење го имаат кладилнициве од ова коло, па и Шпанија Реал киксна, мх мх ...
Со среќа парите на среќниците.Јас ја играв Милан-Удинезе x да биде ама Реал ме заеба само :(

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Важно главниот конкурент на Миланските клубови за титула, Наполи,:pos: киксна.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Важно главниот конкурент на Миланските клубови за титула, Наполи,:pos: киксна.
Не ги правдам, пошо и ми одговара да губат :) ама смрдеше многу утакмицата, со Ш состав излегоа и ништо не играа. Мене сите утакмици што се играат на тој стадион ми смрдат, не знам дали е поради тоа руината и бавчата или нешто друго...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Не ги правдам, пошо и ми одговара да губат :) ама смрдеше многу утакмицата, со Ш состав излегоа и ништо не играа. Мене сите утакмици што се играат на тој стадион ми смрдат, не знам дали е поради тоа руината и бавчата или нешто друго...
Лоша беше сликата на стримот што гледав, али ми изгледаше како да не лош теренот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom