- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.320
- Поени од реакции
- 15.571
Да, го видов...Што ќе гледаш...го виде составот?
Да, го видов...Што ќе гледаш...го виде составот?
ЅВЕР!(29-минута)
Милан-Удинезе 0-1
Јувентус-Болоња 1-0
хахахахха
FORCA JUVE
Не се ислаќа да се гледа, ако не ги чекаш за големи париДа, го видов...
Ги гледав тука, ама чат-пат кочеше и лоша слика, али боље не успеав да најдам и јас. Иначе не ги чекам, али си ги гледам паралелно со Милан-Удинезе...Не се ислаќа да се гледа, ако не ги чекаш за големи пари
http://soccerjumbo-lp.blogspot.com/2009/07/channel-6.html
Со среќа парите на среќниците.Јас ја играв Милан-Удинезе x да биде ама Реал ме заеба самоОфоф, кое опаруење го имаат кладилнициве од ова коло, па и Шпанија Реал киксна, мх мх ...
Не ги правдам, пошо и ми одговара да губат ама смрдеше многу утакмицата, со Ш состав излегоа и ништо не играа. Мене сите утакмици што се играат на тој стадион ми смрдат, не знам дали е поради тоа руината и бавчата или нешто друго...Важно главниот конкурент на Миланските клубови за титула, Наполи, киксна.
Лоша беше сликата на стримот што гледав, али ми изгледаше како да не лош теренот...Не ги правдам, пошо и ми одговара да губат ама смрдеше многу утакмицата, со Ш состав излегоа и ништо не играа. Мене сите утакмици што се играат на тој стадион ми смрдат, не знам дали е поради тоа руината и бавчата или нешто друго...