Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
se znae li koj e noviot trener ili rano e uste :)

Се преговара со Марек Јанкуловски според последните информации, бидејќи Каладзе сеуште сакал да игра за Џенова му било рано за тренер.

Морати рекол од кал да е, само од Милан да е !

На Интер ни 6 тренери не ги спасуваат сезонава. Продадоа важни играчи. Само Снајдер им е добар.

Абе ако веќе продолжува Интер во ова темпо, нека го стават фиго за тренер.

хахахаха и може крај да му се пише на Интер. А оваа сезона се знае дека Јуве освојува, Dream Team!!!!

Пирло+Вучинич=scudetto Juventus

311975_256439727728381_112951102077245_736844_557164811_n.jpg

хахахаха и може крај да му се пише на Интер. А оваа сезона се знае дека Јуве освојува, Dream Team!!!!
Dude, само едно потпрашање имам: тоа 14 во никот, годинките ти се?
--- надополнето: Sep 21, 2011 3:06 PM ---
Се преговара со Марек Јанкуловски според последните информации, бидејќи Каладзе сеуште сакал да игра за Џенова му било рано за тренер.

Морати рекол од кал да е, само од Милан да е !
inter-stars.jpg

a?

Dude, само едно потпрашање имам: тоа 14 во никот, годинките ти се?
--- надополнето: Sep 21, 2011 3:06 PM ---
Прегледај го приврзокот 34226

a?

Добро се гледа дека си затрескан во Интер немора да докажуваш. А тоа 14 што ми е никот не мора да значи дека толку години сум. А интер џабе колку и да го фалиш, ќе го јадат стапот и за Калчополи, а и сезонава тешко дека ќе стигнат до 7мо место :D Тоа е, да збориме реално...

Добро се гледа дека си затрескан во Интер немора да докажуваш. А тоа 14 што ми е никот не мора да значи дека толку години сум. А интер џабе колку и да го фалиш, ќе го јадат стапот и за Калчополи, а и сезонава тешко дека ќе стигнат до 7мо место :D Тоа е, да збориме реално...
Изгледа тоа 14 се работи за годините.
Барем според ова што го цитирам.

vieri+christian.jpg

images

A? :icon_lol:

"Ние" ги научивме да играат, па сеа се фалите за играчите....
И комшиите ваши, посебно за вториов...

Остај ги не им замерувај, Јувентус кога освојуваше и даље ќе освојува титули, на интер играчите у пелени играа фудбал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom