Конечно и јас да дојдам до мојот пост !!!
И јас ја прочитав цела тема 155 страни до сега БРАВО БРАВО
Абе дечки шо ви реков за Илиевски ??
-Шо би рекол Антич, Илиевски е играч со големи мадиња !!! Го нема го нема и одма 3 поени
Зато ви раков, да не плукате по никој од нашите играчи, јас искрено пред почетокот на Европското плукав по Чековски, ама ко видов даваше клучни тројки си ги повлеков сите лоши зборови....
За победата против Литванија сите играчи се заслужни, ама ете ако сви почнале да одвојувате поединци, јас за најслаба алка вчера би го одбрал Чековски, ништо не погоди, буквално ништо 0/7 се изнапромаши и одма нанижа 5 лични ама то е сега....
Не ми се веруваше дека победивме вчера, а пред да почни бев сигурен дека ќе тепаме, ама ко видов каква тилер завршница имаше
Почнав да плачам 2 мин пред крај кога губевме 60:55 тука мислев дека се е завршено и немаме шанси да ги стигниме, ама одма тука
ВОЈДАН СТОЈАНОВСКИ ме врати во живот кога погоди тројка, свака му част на детето 5/5 зад линијата 6.25
И после Илиевски и тој ко ја погоди тројката почна река да ми течи низ очите од радост
Па уште ко промашија тие последен напад се ми идеше на памет да прам
Еби ги таму тие фаците неубај, све кучиња скитници во фаците литванците на чело со тренеро (ПИЈАНИЦА)....
А многу ме нервираше и тој со брадата стариот "ВОЏА" шо му беше на навивачите, нека му кисни сега !!!!
После победата заминав на плоштад и шо да видам
Претесен беше ШИРОК СОКАК не не береше, каква атмосфера
Беа блокирани и улици низ градот, па тешко се одвиваше сообраќајот....
Македонија слави за овој ГОЛЕМ успех на нашите херои !!!
ОДИМЕ НА МЕДАЛ !!!