Stom lekarite ne otkrile nishto t.e bilo se ok togash od gelot ke da eпознавам другарче што од многу гел му падна косата до последно влакно така да и јас мислам дека е до тоа но немора да значи сепак
Vidi, Jas stavam po 1ml dnevno (na vebsajtot vikaat pomegju 1 i 2ml) taka da sekako mi traat 3 šišenca minimum 5 meseci so ogled deka edno šišence e 60ml. Ti verojatno koristiš povekje od 2ml dnevno.За шо го користиш еднаш неделно? Џабе парите си ги дал Многу глупаво од твоја страна.
Има една поука, веќе ако си решил да се замараш со коса и ако сакаш да ја повратиш или барем да ја зачуваш преостанатата - треба да си многу упорен и издржлив.
Јас купив ревивоген, веќе 1 месец и 1 недела го користам. Дејан викаше дека 3те шишенца му траеле 5-6 месеца. Јас 1 шишенце истрошив за 20 дена така да...
Резултати сега за сега нема, но не ни ги очекувам моментално. Во комбинација ревивоген и миноксидил се супер, само е малце напнато да користиш 2 топикални средства.. ке треба убаво да го испланираш времето за константно да ги користиш, а ако мислиш да користиш коа ке ти текне ич не си ги фрлај парите.
Од каде ја знаеш оваа информација?Сине, мачкај ја косата со мајонез, нека ти постои саат време пред да се бањаш, потоа избајни се. Делува, ке ти стане густа косата. Мајонезот помага многу.
Од баба ми, и од постари луге ми викаат што се го пробувале ова. До ден денес баба ми си ја мачка косата со тоа и и е премногу густа. Пробај ке се увериш ништо страшно ако купиш 2-3 кеси мајонез.Од каде ја знаеш оваа информација?
Mu porasna samo od sebe?Nema sansi izgleda staval nesto, inace nema sansi.Od se imam probano i realno izgubiv nadez veke.Inace sum zensko, hormonite se vo red, ne e od geni, koristev Fitoval sampon, kopriva, luk, limon, zolcki, merz drazei pilfud, stranski losioni i uste ne zznam sto I NISTO NE MI POMOGNA. Kosata mi e izretcena, sega ne znam dali imam osminka ostanato kosa.A inaku koristev valera gel (zolt).da ima ist slucaj...eden moj drugar od sredno....isto mu se desavase...mu popaga cela kosa....pocnaa duri i vegite...se ispitaa nisto ne se najde, se bese vo red....i minaa godinite lugeto veke izgubija nadez.....i za cudo
edna drugarka skoro mi rece deka go videla i deka kosata pocnala da mu raste taka samo od sebe