Nurticisticki sovet bi ti preporacala herbalife priroden milsejk so site potrebni vitamini i minerali za top den.hranata treba da se knzumira na sekoi tri casa znaci denot go pocnuvas so sejkot a dokolku go nemas go pocnuvas so cist protein(jogurt,sirenje,leka,grav,,grasak,jajca kolku sakas belki ali samo edna zolcka posle tri sati doaga uzinata toa e ovosje i nekolku jatkasti plodovi(orevi,lesnici,bademi)posle tri sati doaga rucekot znaci rucek ona sto ima za jadenje posle tri sati uzinata normalno ovosje i isto posle tri sati doaga vecerata ali mora da e proteinska.dorucekot e najvazen mnogu luge gresat sto ne doruckuvaat ne jadat 5-6 sati i posle ke se natupaat,dorucekot mora da se izedi vo prviot cas od pocetokot na denot.E sega dokolku sakas na masa da odis jadis pogolema kolicina na proteini i druga zdrava hrana.Jadenjeto na sekoi tri sati go podobruva metabolizmot i sepak ti se podobruva energijata.Ete od mene sovet koj mene mi go preporacaa i se custvuvam mnogu dobro sepak jas za slabeenje go pravam toa