Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
^ http://www.imdb.com/title/tt0403217/

Само малку е монотон и депресивен, инаку се снима филм за Кобеин според неговата официјална биографија "Heavier than heaven"

Oдамна се снима.. никако да се доснима. :)
Јас ни книгата ја немам читано, не се наоѓа овде, а и интернетов го обрнав.
I know it's a long shot, али ако имаш линк или слично при рака, давај пп.

Рокенрола, за Bob Dylan сакаш? ако не друго барем фина актерска екипа има.
Виј http://www.imdb.com/title/tt0368794/
Јас сабајле го изгледав Almost Famous. Фин е, за рокренрол група при крајот на една ера. Кога The Who и слични беа во ек. Тоmmy цел ден ми врти. Исто вреди да се изгледа, а и таков е, како шо бараш.

Песнава само за филмот е направена

.. и многу други у позадина вртат. Барем опушта ако не друго. :)))

Oдамна се снима.. никако да се доснима. :)
Јас ни книгата ја немам читано, не се наоѓа овде, а и интернетов го обрнав.
I know it's a long shot, али ако имаш линк или слично при рака, давај пп.

Рокенрола, за Bob Dylan сакаш? ако не друго барем фина актерска екипа има.
Виј http://www.imdb.com/title/tt0368794/
Јас сабајле го изгледав Almost Famous. Фин е, за рокренрол група при крајот на една ера. Кога The Who и слични беа во ек. Тоmmy цел ден ми врти. Исто вреди да се изгледа, а и таков е, како шо бараш.

Песнава само за филмот е направена

.. и многу други у позадина вртат. Барем опушта ако не друго. :)))
Го имам гледано филмот Almost Famous.:)
Туку да не заборавам, има фин документарец и за The Clash поточно повеќе е насочен кон ликот и делото на Страмер. Абер немам како се вика, знам на Канал 5 го даваат често. Кој сака може да прочепка по нетов ќе го најде сигурно.

eve vilmce za site ljubiteli na stripot dilan dog

Овој, баш не е за ДД фанови :), пошто тие што го гледале викаат благе везе нема филмов со стрипот, само тоа што Брендон Рут ја носи истата облека како ДД (и името :)). А и кај може ДД филм без Гручо (Маркс). :)
Иначе поблиску до ДД е

Cemetery Man (1994)
aka "Dellamorte Dellamore"

----------------------------------------
СЕ појавија слики од трејлерот (додека се чека трејлер онлајн) за Прометеус на Ридли Скот елиен-приквелот-што-не-е-приквел :). Личи на Елиен кецот...Ридли рекол дека нема да користи зелен екран, ќе снимаат PG-13 и R верзија (а се знае која ќе ја одберат од Фокс). И ќе биде у 3Д... ај нека стават побрзо 3Д кино кај нас. :P
http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp2872.jpg

..и зашто мора да има црнeц у филмов, знаеме што ќе се случи со него :P

СЕ појавија слики од трејлерот (додека се чека трејлер онлајн) за Прометеус на Ридли Скот елиен-приквелот-што-не-е-приквел :). Личи на Елиен кецот...Ридли рекол дека нема да користи зелен екран, ќе снимаат PG-13 и R верзија (а се знае која ќе ја одберат од Фокс). И ќе биде у 3Д... ај нека стават побрзо 3Д кино кај нас. :P
http://www.worstpreviews.com/images/headlines/temp/temp2872.jpg

..и зашто мора да има црнeц у филмов, знаеме што ќе се случи со него :P

Ова у фазон како новиот Thing(и него го најавуваа како приквел па испадна римејк).Осми патник требаше да заврши со двојката.А ако мораше да се прави нов дел,бар нека биде за потеклото на ксеноморфите.Дали имаат своја средина или се вештачка творба?Тоа баеги долго време ме копка.

папапап колку време ги чекам филмовиве и во еден ден излегоа :)

Bridesmaids 2011 PPVRIP IFLIX
Super 8 2011 DVDSCR XViD AC3 – IMAGiNE
Thor 2011 PPVRIP IFLIX
Midnight In Paris 2011 IFLIX

p.s. треба да се солидни снимки.

Thor 2011 PPVRIP IFLIX

Фала лепо за информација, мене најмногу ме интересира болираниот, ама како што гледам од скриншотовите снимката е прилично лоша. Ај некој ако спушти па да сподели како му се видел квалитетот на снимката...

го симнав само thor, тапа снимка + fail резолуција(4:3)... порано имав ppvrip симнато, супер беа ама... очигледно има разлика од ppvrip до ppvrip :)

super 8 треба да е солидна снимка

Го симнав јас Super 8. Добра е снимката за DVDSCR, а и звукот не беше лош од тоа што имав прилика да го чујам.

Ова у фазон како новиот Thing(и него го најавуваа како приквел па испадна римејк).Осми патник требаше да заврши со двојката.А ако мораше да се прави нов дел,бар нека биде за потеклото на ксеноморфите.Дали имаат своја средина или се вештачка творба?Тоа баеги долго време ме копка.

Не мислев у тој фазон приквел па на крајот римејк, него - прво рекоа Елиен приквел, после Р. Скот кажа го преработувале сценариото па искочило нешто сосема трето па на крајот Линделоф (така се викаше мислам, поврзан беше со Лост изгледа ме мрзи да го барам сега) сценаристов сега на Комик-Кон кажа дека ќе се случи бајги години пред кецот, посебна приказна, ама ќе биде поврзан со Елиен, преку ксеноморфите претпоставувам. Песимист бев, дали ќе може Ридли после толку време да извади уште еден одличен СФ (добро што му се врати на жанров), а од сликиве интересно ми изгледа, вистински сетови, без зелен екран, нема да биде CGI парада, потсетува на кецот по сликиве што е добра работа....па ќе видиме...тек за 1 година. :P
И осми патник и терминатор завршија со двојката... и други делови не постојат. :)
Осми патник. На кого му текна да го преведе така, му остана тоа име. :)
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:13 AM ---

Thor 2011 PPVRIP IFLIX

Не се фалете со пиратерија , го нервирате на bibil.

Ќе го има Робин во новото продолжение или не? Дека се шушкаше ќе имало големо изненадување, непријателот се откри, оваа кравата исто, и не излезе Нолан да каже дека некоја од овие работи било изненадувањето...

Ќе го има Робин во новото продолжение или не? Дека се шушкаше ќе имало големо изненадување, непријателот се откри, оваа кравата исто, и не излезе Нолан да каже дека некоја од овие работи било изненадувањето...
Ако го има Робин тогаш тоа ќе е уште еден гејски Бетмен филм.

Ако го има Робин тогаш тоа ќе е уште еден гејски Бетмен филм.

Зависи каков Робин ќе биде. Може да е некој badass Робин, може да е некој потрчко на Бетмен. Зависи тоа, еве и за оваа кравава, све нешто ме удира на убер фејл, ама ај ќе видиме. Не можам да ја замислам како мава боксови и шамари :), мораа да одат со друга актерка, барем јас така мислам, иако Ио ке ме банира од темата поради ова што го реков :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom