Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da oslabnam na najbrz mozen nacin a ne sum vo moznost da vezbam mnogu mozam samo da trcam a toa go pravam ali sakam da mi preporacate nekoj hemii (l-carnitine ili nesto drugo ) kazete sto da zemam ali stvarno da deluva fala mnogu pozz. :D
Можам да ти препорачам едни апчиња , еден другар ги пиеше стварно ослабе многу само со кардио вежби , трчање на орбитек ... Апчињната се викаат Анимал катс мислам , во црвена кутија се ...

Можам да ти препорачам едни апчиња , еден другар ги пиеше стварно ослабе многу само со кардио вежби , трчање на орбитек ... Апчињната се викаат Анимал катс мислам , во црвена кутија се ...
Sto pari se i dali se stetni i za kolku vreme kolku kg mozam da oslabnam...

Sto pari se i dali se stetni i za kolku vreme kolku kg mozam da oslabnam...
Епа за пари , околу 2500 мислам се ... За штетни , нема гајче другарчево , а за тоа дека се здрави секако дека не се здрави , никоја хемија не ти е здрава ... Веќе за 1 недела има добри резултати се познаваат ... Во кг не знам точно да ти кажам ама се слабее многу ... Топат маснотии тие , ги пијат повеќе деца што ги знам , ств се добри ...

Sakam da oslabnam na najbrz mozen nacin a ne sum vo moznost da vezbam mnogu mozam samo da trcam a toa go pravam ali sakam da mi preporacate nekoj hemii (l-carnitine ili nesto drugo ) kazete sto da zemam ali stvarno da deluva fala mnogu pozz. :D
Стероиди.

xD
Ke gi pobaram tie apcinja sto mi gi kaza ti ako ima rezultati ke te castam nesto..:D
Побарај , прашај . За резултати со добри кардио вежби ќе имаш сигурно резултати, и тоа добри . Види ти прво земи , ослаби па за частење нема проблем . :)

Не јади многу.. Толку е едноставно и трчај.. Или побарај на интернет некое магично апче што ќе ти симне 40-50 кила :)

Дали билдањето го скратува растот? (на 14 год., пубертет)

Не јади многу.. Толку е едноставно и трчај.. Или побарај на интернет некое магично апче што ќе ти симне 40-50 кила :)

Јади колку што е потребно. Сепак, ако се не биде под конец, нитуа волшебни апчиња, ниту анимал кастс не помага.
Секој изгледа така како што живее. Едноставно, ова е начин на живеење. Или ќе ги смените навиките или само залудно ќе се обидувате да измислите нешто што е невозможно.
Го копирав постот на Strenght, но не е наменет целосно за него.

Баталете апчиња, хемии и глупости.
Ослабев едно 6-7 кила за 1 месец(колку што ми беше и целта) без кардио, само со 3-4 дена неделно во теретана, и средена исхрана. Не бев премногу строг ни со јадењето, чат-пат јадев и нешто благо, нешто мрсничко, хамбургерче...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom