Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Sakam da oslabnam na najbrz mozen nacin a ne sum vo moznost da vezbam mnogu mozam samo da trcam a toa go pravam ali sakam da mi preporacate nekoj hemii (l-carnitine ili nesto drugo ) kazete sto da zemam ali stvarno da deluva fala mnogu pozz. :D
Можам да ти препорачам едни апчиња , еден другар ги пиеше стварно ослабе многу само со кардио вежби , трчање на орбитек ... Апчињната се викаат Анимал катс мислам , во црвена кутија се ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Можам да ти препорачам едни апчиња , еден другар ги пиеше стварно ослабе многу само со кардио вежби , трчање на орбитек ... Апчињната се викаат Анимал катс мислам , во црвена кутија се ...
Sto pari se i dali se stetni i za kolku vreme kolku kg mozam da oslabnam...

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Sto pari se i dali se stetni i za kolku vreme kolku kg mozam da oslabnam...
Епа за пари , околу 2500 мислам се ... За штетни , нема гајче другарчево , а за тоа дека се здрави секако дека не се здрави , никоја хемија не ти е здрава ... Веќе за 1 недела има добри резултати се познаваат ... Во кг не знам точно да ти кажам ама се слабее многу ... Топат маснотии тие , ги пијат повеќе деца што ги знам , ств се добри ...

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Sakam da oslabnam na najbrz mozen nacin a ne sum vo moznost da vezbam mnogu mozam samo da trcam a toa go pravam ali sakam da mi preporacate nekoj hemii (l-carnitine ili nesto drugo ) kazete sto da zemam ali stvarno da deluva fala mnogu pozz. :D
Стероиди.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
xD
Ke gi pobaram tie apcinja sto mi gi kaza ti ako ima rezultati ke te castam nesto..:D
Побарај , прашај . За резултати со добри кардио вежби ќе имаш сигурно резултати, и тоа добри . Види ти прво земи , ослаби па за частење нема проблем . :)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Не јади многу.. Толку е едноставно и трчај.. Или побарај на интернет некое магично апче што ќе ти симне 40-50 кила :)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Дали билдањето го скратува растот? (на 14 год., пубертет)

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Не јади многу.. Толку е едноставно и трчај.. Или побарај на интернет некое магично апче што ќе ти симне 40-50 кила :)
Јади колку што е потребно. Сепак, ако се не биде под конец, нитуа волшебни апчиња, ниту анимал кастс не помага.
Секој изгледа така како што живее. Едноставно, ова е начин на живеење. Или ќе ги смените навиките или само залудно ќе се обидувате да измислите нешто што е невозможно.
Го копирав постот на Strenght, но не е наменет целосно за него.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Баталете апчиња, хемии и глупости.
Ослабев едно 6-7 кила за 1 месец(колку што ми беше и целта) без кардио, само со 3-4 дена неделно во теретана, и средена исхрана. Не бев премногу строг ни со јадењето, чат-пат јадев и нешто благо, нешто мрсничко, хамбургерче...

Kajgana Shop

На врв Bottom