Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врвНајдобра епизода ми е кога Рос свири ( со помош на неговите хеликоптер звуци).
хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врв![]()
И после некој кога ке ми рече HIMYM може да се спореди со Friends....
Еј си реков како да го пцујам овој ако ги исхејта и Friends додека се лоадираше странава..
хаха, јако е тоа, ама појака е кога свири на гајдата, тоа е врв![]()
На блуперсите има за тоа на големо кажуваа. По незнам колку пати ја снимиле сцената оти Рејчел и незнам уште кој таму неможеле да се смират од смеење.иииииииииииииииииииии и и ии..ииии.и.и.ииииииииииииииииииииииииииииама ако заприметите сите се смеат на таа сцена, се вртат на страна да не прснат
![]()
Рејчел не може да се смири воопшто па и на сцената која оди во епизодата се смее. Еве го оригиналот + блуперсот:На блуперсите има за тоа на големо кажуваа. По незнам колку пати ја снимиле сцената оти Рејчел и незнам уште кој таму неможеле да се смират од смеење.
Мала споредба, ако може да се нарече споредба:И после некој кога ке ми рече HIMYM може да се спореди со Friends....