Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
И во вистериа лејн се деси лезбејска авантура. :smir:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Работи кои нема да ги чуеме во серијата:

Папагало Baby: "Orson, yes! Oh God yes yeeesss!"

Lynette: *Adopts a child*

Mary Alice: Relations hips, relationships on Wister Lan- Is anyone else wondering where my son Zach and husband Paul are? Am I the only one who cares?

Susan: Sorry, Ian (or Mike, or some other man), I can't go out. I need to stay home and work on finishing this children's book, so I can afford to feed my daughter.

Работи кои ги научивме од серијата:

If you must fall, do so from six stories because you'll only get some scratches on your face and acquire a weird limp. Falling from the roof of your two-story house will kill you.

The best job in the world is Children's book illustrator. You barely do any work and just hang around the house all day.
The second best job is Pizzeria owner. Customers will flock to your pizza place even if you have 50 different kinds of chairs as well as some very thin pizza.

There is someone else more clumsy than me.

If you have less fabulous clothes, a cheap car and yet have money to hire a babysitter and throw parties, you're still poor.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Заврши и 6та сезона.
Ги сакам се повеќе бе :)
Иако можеби 5тата сезона за малку беше подобра, иако 6тава исто е топ.
Ме нервира што се испоплеткаа и на крај во последнава 23та епизода се разрешија. Ептен убрзано.
Можеа сето ова во најмалку 2-3 епизоди да го средат, а вака убрзаа и ништо детално не покажаа ни за убиецот на девојките што бидна, ни за терористот. И мислев дека во сезонава ќе има повеќе за Карлос и Ана. Ама ништо не кажаа.
Ама јако заврши затоа. Одвај чекам 7ма сезона да почне.
Освен што се врати стариот сосед, мажот на домаќинката која ја раскажува целава серија, онаа што се самоуби, се мислам цело време за останатото што го открија.
Чиво ли е сменетото дете, што бабицата го сменила по пораѓањето.
Која ли очајна домаќинка чува туѓо дете? Хм...
Ќе видиме :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Некако им снемуваат идеи. Едната да чува дете кое не е нејзино. Што знам. Ама би сакала тоа да е ќерката на Бри, таа е црна овца. Ако испадне Ендрју ќе се отрујам, омилен ми стана. Исто и синчето на Сузан, колку е само слатко.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Според Фејсбук профилот на А1:

Од вечерва во 20,30 часот на А1 Тв, не пропуштајте ги вашите омилени - Очајни домаќинки

Доста веќе со турските сериии, дали конечно се свестија А1? Дај Боже!!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Е јас таман си ја изгледав последната сезона и ме бендиса. Баш ми е забавна серијава.
Туку којзнае која сезона ќе ја репризираат, со оглед на фактот дека се пред колапс.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Мислам дека рекоа 5-та. А баш ќе беше добро се да почнеше од почеток. Па да се вратеа старите добри времиња на А1 со Лост, Цси,Пријатели у прајмтајм. Ах времиња, се надевам дека очајните домаќинки се само почеток.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Според Фејсбук профилот на А1:

Од вечерва во 20,30 часот на А1 Тв, не пропуштајте ги вашите омилени - Очајни домаќинки

Доста веќе со турските сериии, дали конечно се свестија А1? Дај Боже!!!
Се свестија ваљда, во Неделата на вестите пуштија известување дека вестите се скратени и траеја само 15 минути ако не се лажам. Уште Јофе и турските серии да ги тргнаат и ќе биде океј А1.

Oфтопик сум ама темата за А1 е затворена. :/

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мислам дека рекоа 5-та. А баш ќе беше добро се да почнеше од почеток. Па да се вратеа старите добри времиња на А1 со Лост, Цси,Пријатели у прајмтајм. Ах времиња, се надевам дека очајните домаќинки се само почеток.
Па не би било лошо пак да ги даваат Сопранови или наместо она турскине, Серанови на пример.
Он топик: Било која сезона да ја даваат од Очајните Домаќинки сепак би ја гледала.:)

П

Пепси_

Гостин
Не ги гледам многу само сакам да кажам дека се многу секси домаќинките :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не испуштам епизода, ама јас ја завршив 7 сезона како што си одеше, кој ќе се враќа пак на 5та :/ Од Аеденовото почни да ја емитуваш паузирај ја имав заборавено до кај имам стигнато и прво ги симнав од 4та сезона епизодите па гледав нагоре.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не испуштам епизода, ама јас ја завршив 7 сезона како што си одеше, кој ќе се враќа пак на 5та :/ Од Аеденовото почни да ја емитуваш паузирај ја имав заборавено до кај имам стигнато и прво ги симнав од 4та сезона епизодите па гледав нагоре.
И како те бендиса крајот на оваа сезона??? Кој очекуваше дека Том и Линет ќе стигнат до таков степен?
Според она што го видов колку и да се зборува дека им е истрошена имагинацијата на сценаристите, мене се уште ми е забавна серијава.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И како те бендиса крајот на оваа сезона??? Кој очекуваше дека Том и Линет ќе стигнат до таков степен?
Според она што го видов колку и да се зборува дека им е истрошена имагинацијата на сценаристите, мене се уште ми е забавна серијава.
Да ми кажуваше некој дека така ќе завршат ќе се изнасмеев. Мислам, по 50 деца и на крај наеднаш така да се разделат, што знам, некако набрзо ми дојде разделбата нивна, прво двајцата среќни овој што зеде нова работа па пари повеќе и одеднаш товар осеќала :/ Како и да е малце ме нервираа на моменти, тој вриеше со глупи идеи од време на време а Линет му се мешаше многу често у штипки :D Ама за тоа дека им е истрошена имагинацијата и јас не се согласувам исто како тебе, од нигде излагаат нови ликови (очувот на Габи) и Ванеса Вилијамс беше добро освежување за домаќинките :)
Колку за инфо Ева Лонгорија рече дека дефинитивно ќе продолжат Очајните домаќинки и дека 8 сезона е веќе снимена :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Да ми кажуваше некој дека така ќе завршат ќе се изнасмеев. Мислам, по 50 деца и на крај наеднаш така да се разделат, што знам, некако набрзо ми дојде разделбата нивна, прво двајцата среќни овој што зеде нова работа па пари повеќе и одеднаш товар осеќала :/ Како и да е малце ме нервираа на моменти, тој вриеше со глупи идеи од време на време а Линет му се мешаше многу често у штипки :D Ама за тоа дека им е истрошена имагинацијата и јас не се согласувам исто како тебе, од нигде излагаат нови ликови (очувот на Габи) и Ванеса Вилијамс беше добро освежување за домаќинките :)
Колку за инфо Ева Лонгорија рече дека дефинитивно ќе продолжат Очајните домаќинки и дека 8 сезона е веќе снимена :)
Само ако не се лажам друг продуцент е на новата сезона, а треба да има уште една нова домаќинка колку што читав по нет:)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само ако не се лажам друг продуцент е на новата сезона, а треба да има уште една нова домаќинка колку што читав по нет:)
Да да друг е продуцентот ама екипата е иста, мада мање битно тоа и така секоја епизода различен ја режира :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom