igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
И во вистериа лејн се деси лезбејска авантура. :smir:
Се свестија ваљда, во Неделата на вестите пуштија известување дека вестите се скратени и траеја само 15 минути ако не се лажам. Уште Јофе и турските серии да ги тргнаат и ќе биде океј А1.Според Фејсбук профилот на А1:
Од вечерва во 20,30 часот на А1 Тв, не пропуштајте ги вашите омилени - Очајни домаќинки
Доста веќе со турските сериии, дали конечно се свестија А1? Дај Боже!!!
Па не би било лошо пак да ги даваат Сопранови или наместо она турскине, Серанови на пример.Мислам дека рекоа 5-та. А баш ќе беше добро се да почнеше од почеток. Па да се вратеа старите добри времиња на А1 со Лост, Цси,Пријатели у прајмтајм. Ах времиња, се надевам дека очајните домаќинки се само почеток.
И како те бендиса крајот на оваа сезона??? Кој очекуваше дека Том и Линет ќе стигнат до таков степен?Не испуштам епизода, ама јас ја завршив 7 сезона како што си одеше, кој ќе се враќа пак на 5та :/ Од Аеденовото почни да ја емитуваш паузирај ја имав заборавено до кај имам стигнато и прво ги симнав од 4та сезона епизодите па гледав нагоре.
Да ми кажуваше некој дека така ќе завршат ќе се изнасмеев. Мислам, по 50 деца и на крај наеднаш така да се разделат, што знам, некако набрзо ми дојде разделбата нивна, прво двајцата среќни овој што зеде нова работа па пари повеќе и одеднаш товар осеќала :/ Како и да е малце ме нервираа на моменти, тој вриеше со глупи идеи од време на време а Линет му се мешаше многу често у штипки Ама за тоа дека им е истрошена имагинацијата и јас не се согласувам исто како тебе, од нигде излагаат нови ликови (очувот на Габи) и Ванеса Вилијамс беше добро освежување за домаќинкитеИ како те бендиса крајот на оваа сезона??? Кој очекуваше дека Том и Линет ќе стигнат до таков степен?
Според она што го видов колку и да се зборува дека им е истрошена имагинацијата на сценаристите, мене се уште ми е забавна серијава.
Само ако не се лажам друг продуцент е на новата сезона, а треба да има уште една нова домаќинка колку што читав по нетДа ми кажуваше некој дека така ќе завршат ќе се изнасмеев. Мислам, по 50 деца и на крај наеднаш така да се разделат, што знам, некако набрзо ми дојде разделбата нивна, прво двајцата среќни овој што зеде нова работа па пари повеќе и одеднаш товар осеќала :/ Како и да е малце ме нервираа на моменти, тој вриеше со глупи идеи од време на време а Линет му се мешаше многу често у штипки Ама за тоа дека им е истрошена имагинацијата и јас не се согласувам исто како тебе, од нигде излагаат нови ликови (очувот на Габи) и Ванеса Вилијамс беше добро освежување за домаќинките
Колку за инфо Ева Лонгорија рече дека дефинитивно ќе продолжат Очајните домаќинки и дека 8 сезона е веќе снимена
Да да друг е продуцентот ама екипата е иста, мада мање битно тоа и така секоја епизода различен ја режира ))Само ако не се лажам друг продуцент е на новата сезона, а треба да има уште една нова домаќинка колку што читав по нет