Desperate Housewives

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Да ми кажуваше некој дека така ќе завршат ќе се изнасмеев. Мислам, по 50 деца и на крај наеднаш така да се разделат, што знам, некако набрзо ми дојде разделбата нивна, прво двајцата среќни овој што зеде нова работа па пари повеќе и одеднаш товар осеќала :/ Како и да е малце ме нервираа на моменти, тој вриеше со глупи идеи од време на време а Линет му се мешаше многу често у штипки :D Ама за тоа дека им е истрошена имагинацијата и јас не се согласувам исто како тебе, од нигде излагаат нови ликови (очувот на Габи) и Ванеса Вилијамс беше добро освежување за домаќинките :)
Колку за инфо Ева Лонгорија рече дека дефинитивно ќе продолжат Очајните домаќинки и дека 8 сезона е веќе снимена :)
Ванеса Вилијамс ја обожавам како лик во серијава. Какви реплики има да умреш од смеење :D Само да не ја тргнат предвреме од серијава, зашто и дава невидена свежина. Досега секој женски лик што се обидоа да го бутнат покрај четириве летна за брзо време и не се прослави, ама оваа ја бива :)

Ванеса Вилијамс ја обожавам како лик во серијава. Какви реплики има да умреш од смеење :D Само да не ја тргнат предвреме од серијава, зашто и дава невидена свежина. Досега секој женски лик што се обидоа да го бутнат покрај четириве летна за брзо време и не се прослави, ама оваа ја бива :)
Хаха, колку што на пример Бри се секира се да е под конец Рене мува не ја лази, кога ќе играат покер и ќе се избаци со некоја реплика најсмешна ми е.
Кетрин Мејфер највеќе потфрли од сите ликовиве што имаа стање на падробранци, не знам, не ми остави некаков впечаток :/

Да да друг е продуцентот ама екипата е иста, мада мање битно тоа и така секоја епизода различен ја режира :)))
Битно сите домаќинки на купче се. Се немаат уште затепано па да треба да напушта некоја шоу. Јез да не се свесни која пара ја земаат од епизода.
А инаку Сузан е најплатена од сите.

Па добро, најекспонирана е а и кога започна снимањето само таа беше попозната од другите, сите беа горе долу анонимуси :)

Па добро, најекспонирана е а и кога започна снимањето само таа беше попозната од другите, сите беа горе долу анонимуси :)

Ама Ева ја стигна.
--- надополнето: Jul 6, 2011 1:57 PM ---
И како те бендиса крајот на оваа сезона??? Кој очекуваше дека Том и Линет ќе стигнат до таков степен?
Според она што го видов колку и да се зборува дека им е истрошена имагинацијата на сценаристите, мене се уште ми е забавна серијава.

Некако брзо се деси. Се беше океј и у последните две-три епизоди овие стигнаа до развод. Цело време океј, океј и од нигде никаде. Затоа мислам дека сценаристиве немале што да направат клифхенгер па ајде Линет и Том ќе се разведуваат. Сто сезони имаа проблеми, сега им беше мед и млеко (најголем проблем им беше дали на одмор ќе идат на Хаваи или на Бахами, мислам хелоу), и не можеа да издржат.
--- надополнето: Jul 6, 2011 1:58 PM ---

Јас па баш мислам не ја бива. Ништо не се дешава со неа, во серијава е само да тресне нешто, тоа ја држи.

Јас па баш мислам не ја бива. Ништо не се дешава со неа, во серијава е само да тресне нешто, тоа ја држи.

Фалеше таков лик во серијава откако загина Иди, некој мува што не го лази :)

Браво за првата епизода од 8та сезона.
Се задржале на реалните проблеми ама не заборавиле да стаат и сцени за убаво смеење.
And when you think that everything is going just fine... :)
Се разгорува пак :)

Ја гледа некој уште серијава освен јас? :) Последна сезона е.

Јас ја гледам. Сигурно е последна?

Сигурно, на нивната ФБ страна пред да биде премиерата во септември многупати нагласија we're on for the final time и на постерот за оваа сезона пишува kiss them goodbye :)

Седмата сезона малку ја затупеа, ама последнава се размрдаа. Жал ми е некако што ќе заврши, по толку време гледање, ама па и редно е, инаку тешко да продолжев да ја гледам.
И очекувам спектакуларно финале.:)

Jas ja gledam poslednava sezona, interesnoto mi e vo poslednata toa sto se slucuvaat neshta koi ne bi gi ocekuval nikoj, ima dosta humor, interesni zapleti. Malku mi nedostiga starata atmosfera, no promenite s einteresni. MI falese Idi uste od prvata epizoda posle nejzinata smrt.
I najnormalno ona sto go ocekuvam od poslednata sezona e , raspletot da ima dobra povrzanost so Mary Alice Young
.

Ух, колку беше крипи спизодава. Моментот:

tumblr_lvskvu0RvM1qj6xzto1_500.gif

многу големи паузи помеѓу епизодите прават упм. и тоа на какви епизоди прават паузи :mad:

Намерно така прават на баш такви епизоди. Во сите сезони досега правеа пауза баш на ваква кулминација. Паузите им се поради празниците во USA.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom