- Член од
- 5 јули 2009
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 205
Оди на пластичарскатаЕргономски удобни столици? (за пред компјутер)
Оди на пластичарскатаЕргономски удобни столици? (за пред компјутер)
Офис Плус во ГТЦ кај МЕГА Спорт. Исто така ѕирни ги www.officeexpress.com.mk увозници се за канцелариски мебел, на саем за мебел имаа штанд и си купив ТоБ столче откај нив, модел Elf. Стварите што ги увезуваат може да се најдат низ градов, само пиши им мејл за да ти кажат каде.Ергономски удобни столици? (за пред компјутер)
Не се удобни, брзо се кинат... заеби.Оди на пластичарската
http://www.youtube.com/user/SunnyChoiMusicМоже ли некој да ми препорача/даде линк за спуштање на некој албум со популарни, познати мелодии исполнети на пијано?
Ќе ви дадам пример што подразбирам под популарни:
и т.н. значи не познати дела од композитори, туку вакви општо популарни песни од други жанрови само исполнети на пијано
во продавница за спортска опрема ( пребарај низ центар )Каде да најдам јаже за скокање? Ама добро некое, не од оние детскине
Емилијано, Орка (Li-ning незнам као точно се вика ) и она за спорт на ќош што се наоѓа на крај на Гтц (кај бивши Процес) има добри јажиња , повеќе вида. Некој од нив има и што ти мерат темпо/број на отскокнувања.Каде да најдам јаже за скокање? Ама добро некое, не од оние детскине
колку пари се отприлика?Емилијано, Орка (Li-ning незнам као точно се вика ) и она за спорт на ќош што се наоѓа на крај на Гтц (кај бивши Процес) има добри јажиња , повеќе вида. Некој од нив има и што ти мерат темпо/број на отскокнувања.
Од 100 денари до 1000 така нешто , не сум најсигурен само друштво правев додека купуваа.колку пари се отприлика?
Треба и во Гладијатор кај Седмица во центар да има.Пред некој месец земав и беше 150 денари.колку пари се отприлика?
фалаТреба и во Гладијатор кај Седмица во центар да има.Пред некој месец земав и беше 150 денари.
види во Peacocks, New Yorker, EuroAsia и во краен случај Еко.Од 100 денари до 1000 така нешто , не сум најсигурен само друштво правев додека купуваа.
Патем:
Кошула како дечкото од лево ме интересира (врска неам кој се овие ама кошулата ми се допаѓа ) каде може да најдам?