Game of Thrones

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Aко ги прикажат битките, ќе мора да кратат од буџет за хорнорар на квалитетни актери, т.е. ќе гледавме послаба глума, бидејќи една така битка вреди многу, мора негде да се прави баланс, познато е дека во минатото и сега ваквиот тип на филмови/серии се најскапи за продукција. Дали би се согласил да имаш понизок квалитет на избор на актери - casting, на сметка на малце акција?

Јас? секако не :)
Да, тука си во право... ама цела сезона, некако монотоно е, бар некој двобој да направеа... :D

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Почекај... Winter is Coming! :)
Малку го отапија со тоа winter is coming. Само го спомнуваат, ми ги прават очекувањата поголеми, страв ми е да не ме разочараат... а башка треба и да чекам цела година за таа winter.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Ќе го имаме Станис Баратион во Fire&Blood последната од прва сезона во улога на

Боромир се даде за Леонидас :sneaky:
најдоа нов човек за на кориците, кој ќе ја сочува гледаноста.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Станис Баратион? о.О
Братот на Роберт Баратион, вистионскиот наследник на тронот(Ако не ја сметаме Данерис).
Постар е од Ренли Баратион. Вајда ќе се појави и ќе си го бара своето право.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Има шпекулации дека Џерард Батлер ќе го глуми... Ама тоа седи на ИМДБ а таму секој може што сака да пише. Поверојатно е дека ќе го глуми Rufus Sewell
--- надополнето: Jun 19, 2011 1:27 PM ---
Вајда ќе се појави и ќе си го бара своето право.
Беше викнат од Нед во писмото каде тој му кажа дека тој е вистинскио наследник на тронот. Плус, Станис е прав заповедник, човек кој може да направи многу големи проблеми за сите други куќи кои сакаат тронот да биде нивен
--- надополнето: Jun 19, 2011 1:31 PM ---
Сите имаат некој амблем/поврзаност - од/со животно, види ја самата најавна шпица, види ги круните, Старк - Волци, Таргаријан - Змеј, Баратеон - Лав/Елен (тука имам гооолема збунка)
Баратеон е Елен, а на Ланистер е лав. Те меша бидејќи Џофри е формално син на Баратеон и припаѓа на таа куќа, па сеуште со тронот владее куќата Баратеон а не Ланистер. Барем така сватив јас.:)
--- надополнето: Jun 19, 2011 1:33 PM ---
Малку го отапија со тоа winter is coming. Само го спомнуваат, ми ги прават очекувањата поголеми, страв ми е да не ме разочараат... а башка треба и да чекам цела година за таа winter.
Купи ги книгите ;)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Беше викнат од Нед во писмото каде тој му кажа дека тој е вистинскио наследник на тронот. Плус, Станис е прав заповедник, човек кој може да направи многу големи проблеми за сите други куќи кои сакаат тронот да биде нивен
Као што прочитав Станис го има во сите излезени книги 5те и ќе се сретне со Џон Сноу коа ќе биде нападнат ѕидот. Ама нема да се поднасаат најдобро. И ме интересира коа ќе дојде зимата? ? ?

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Game of Thrones: Inside The Episodes

If you can not satisfy yourself with just rewatching the episodes, before the season finale...here you go :X3:
Јас најверојатно сто пати ќе ги прегледам видеава до утре :LOL:

Ф

Фил Ајви

Гостин
А знае некој од колку точно по наше време почнува на HBO? Ќе се најде директен стрим најверојатно. Еднаш вака, еднаш со англиски превод па со српски превод мислам доволно е? Или не?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
А знае некој од колку точно по наше време почнува на HBO? Ќе се најде директен стрим најверојатно. Еднаш вака, еднаш со англиски превод па со српски превод мислам доволно е? Или не?
Јас минатиот пат не најдов стрим. Ако најде некој нека постира обавезно.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.212
Поени од реакции
14.482
До сега речиси да немам гледано ни една серија на која и се додава епитет ’мистика’, ’фантастика’ и сл., но бидејќи со година се дига фама за серијава, а бидејќи сум голем љубител на серии земав да го гледам пилотот и после тоа редовно ја гледам секоја недела. Мене ми делува како добра историска средовековна приказна... Книгата ја немам читано, вака на тв многу ми е слично со средновековна Англија.

Мислам дека и книгите ги има во пдф формат на нет, сега летово има време мож ќе се нафатам да ги прочитам...

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Ништо од тоа, изгледа е превара после се. Едноставно премногу е скап Батлер дури и за HBO. Се шпекулира и за Марк Стронг, и тој е еднакво добар за таа улога.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
АААААаааааааааААААаа ме фаќа нервоза веќе. Ни можам да учам ни ништо фак ит.
Утре уште од 8 саат на нога и чекање на замунда да ја прикачат епизодата :vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
еве одличен HBO стрим, значи само се чека 03:00 AM ААААААААААА :D

http://www.phstream.com/2009/09/hbo.html

ако го нападнете серверот и во некој случај падне ќе ви ставам спојлери кај стигнам хахаха

не сериозно проверете дали е се во ред, плус има јако филмче

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Само што ја догледав 9та епизода.. Ептем жал ми падна али тоа е.. Утре треба да излезе на замунда 10та епизода така?

Kajgana Shop

На врв Bottom