Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.231
Протестот ќе биде загушен поради:

1. Лекомисленоста на младите.
2. Партиската определба на младите.
3. Несложноста на младите.
4. Манипулации на Шител.
5. Страв и трепет од страна на полицијата.

Партиите нема потреба да се грижат за нивната иднина, додека имаат ваква младина.

Ако некој најде други причини нека ги додаде. Фактите се факти. Стоиме - не плукаат, викаме - не омаловажуваат, протестираме - ни се закануваат!

пс. фала на модераторот или администраторот што ме банираше недела дена без воопшто да ме предупреди и се надевам и тој што ме омаловажи го доби истиот третман, ако не.. алал да ви е!
Тоа е вечниот парадокс на Македонијава наша. Сложност никогаш немало, веројатно нема ни да има. Фактички од секогаш најголемиот непријател на македонецот бил токму македонецот...

Кога се во прашање протести од најчист вид до сега, без потреба од политичка припадност и книшка, без разлика на национална, расна и било каква припадност на протестиве се собираме 200-300 души само. Sad but true. Протести со кои искажува младинава дека и е преку глава друг да и дроби а она да срка се, нема никаква поддршка не само од повозрасните туку и од самата младина. А кога ќе седне човек на муабет сите се жалат се нешто им фали а сега кога пробуваме нешто да направиме не гледаат како телиња можеби не сметаат и за идиоти што ги знам. Никад нема да не биде со ваква (не) сложност.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
„МВР во едно од своите соопштенија за јавност во текот на вчерашниот ден призна дека до 2006 година работело под влијание на СДСМ, а од 2006 година е под влијание на ВМРО ДПМНЕ, оттука не ни е јасно со кој рационален аргумент може да се спротистават на иницијативата за Независен систем на контрола од страна на независна група граѓани.“
Ова стварно мене не ми е јасно?!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
„МВР во едно од своите соопштенија за јавност во текот на вчерашниот ден призна дека до 2006 година работело под влијание на СДСМ, а од 2006 година е под влијание на ВМРО ДПМНЕ, оттука не ни е јасно со кој рационален аргумент може да се спротистават на иницијативата за Независен систем на контрола од страна на независна група граѓани.“
Ова стварно мене не ми е јасно?!
Кому му е?

T

Tetro

Гостин
Затоа ќе Ве замолиме уште еднаш да ги прочитате нашите барања со здрав разум и чиста мисла и да ни се придружите во креирањето на подобра идинина бидејќи и ние сме....
како да фали дел од текстот на крајот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
дечки еден од најредовните сум на протестите, два дена испуштив.... ама почнувам да верувам дека не манипулираат соровците, просто коа излегоа сликиве http://kurir.mk/makedonija/vesti/33237-Koj-se-krie-zad-protestite проверете ги кажете ми мислење, зошто се осеќам искористен за други цели, посебно коа ке видам дека ме изебало оноа педерчето воџа шо ми глуми

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
дечки еден од најредовните сум на протестите, два дена испуштив.... ама почнувам да верувам дека не манипулираат соровците, просто коа излегоа сликиве http://kurir.mk/makedonija/vesti/33237-Koj-se-krie-zad-protestite проверете ги кажете ми мислење, зошто се осеќам искористен за други цели, посебно коа ке видам дека ме изебало оноа педерчето воџа шо ми глуми
Мене ми предаваше Фрчковски. Сигурно и јас ако би станал воџа би ме направиле исполитизиран. И како искористен за други цели кога не гледам нешто друго на протестите освен тоа што сите други го бараме. Се плашиш да не ти го испрале мозокот на спиење од Сорос и ти ги внесле идеите?

T

Tetro

Гостин
Детето било на некој семинар, некоја обука... И ти ако идеш на некој семинар, можат и за тебе да викаат се` и сешто.
к*рир е провладин медиум, како и многу други. Секој ден на протестите имаше камермани од медиумите. На масовниот протест минатиот петок имаше преку 100 новинари, преку 200 полицајци во цивилна облека, па сега ти види.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Мене ми предаваше Фрчковски. Сигурно и јас ако би станал воџа би ме направиле исполитизиран. И како искористен за други цели кога не гледам нешто друго на протестите освен тоа што сите други го бараме. Се плашиш да не ти го испрале мозокот на спиење од Сорос и ти ги внесле идеите?
Абе малце е потешко да ме испереш мене, доста сум тврдоглав и не верувам на луѓе многу. И јас самиот си реков сликите не докажуваат ништо... Ама после увидов на барањата кои ги „бараме“ то ес они ис ги напишале, и не го сфаќам тоа инсистирање со двојазичноста, на протестите дојдоа на НАЈ МАСОВНИТЕ 50 албанци преку сила. НИЕ МАКЕДОНЦИТЕ(ок ја сум Србин, ама во случајов ќе се сместам таму :) ) ПРАВИМЕ ТРАНСПАРЕНТИ НА АЛБАНСКИ ЈАЗИК, ПРИНТАМЕ, КЛИПОВИ ПО ЈУ ТЈУБ а они не се замараат.... тоа ми е многу сумливо мене, не за друго

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Тоа е вечниот парадокс на Македонијава наша. Сложност никогаш немало, веројатно нема ни да има. Фактички од секогаш најголемиот непријател на македонецот бил токму македонецот...

Кога се во прашање протести од најчист вид до сега, без потреба од политичка припадност и книшка, без разлика на национална, расна и било каква припадност на протестиве се собираме 200-300 души само. Sad but true. Протести со кои искажува младинава дека и е преку глава друг да и дроби а она да срка се, нема никаква поддршка не само од повозрасните туку и од самата младина. А кога ќе седне човек на муабет сите се жалат се нешто им фали а сега кога пробуваме нешто да направиме не гледаат како телиња можеби не сметаат и за идиоти што ги знам. Никад нема да не биде со ваква (не) сложност.
Сосема јасно. Ај ако може друг да ги реши проблемите за ние да не си се прљаме, ама затоа ќе ломотиме колку што ни држи јазикот.

Г

Грејвдигер

Гостин
Абе и Хорхе им предавал на пола и повеќе протестирачи, па дали тоа значи дека и тој стои зад протестите? Исто така е бил и член на У.О. на Сорос. На авторот на прилогот за протестите знаеш дека баш Бранко Героски му има предавано? - Читај.

http://www.plusinfo.mk/vest/5219/Sitel-montira-lazhna-politichka-pozadina-na-protestite-za-Martin

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.231
Глеј сега, токму ова се обидуваат да го направат, да не свртат еден против друг. Друго, не е никој воџа ако сакаш можеш и ти да го земеш мегафонот или што и да е па да идеш напред, кажано е повеќепати дека сите сме водачи тука, не е ова политичка партија па да има некој главен. И последно не треба да се навредуваме меѓу себе, нашиот стил треба да е поинаков од оној на политичарите.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Глеј сега, токму ова се обидуваат да го направат, да не свртат еден против друг. Друго, не е никој воџа ако сакаш можеш и ти да го земеш мегафонот или што и да е па да идеш напред, кажано е повеќепати дека сите сме водачи тука, не е ова политичка партија па да има некој главен. И последно не треба да се навредуваме меѓу себе, нашиот стил треба да е поинаков од оној на политичарите.
Се е тоа јасно, и сум го земал мегафонот, мегафонот најмалку го одредува воџата, точките се правени анонимно, а демек сите сме иста функција, си имаме и наш Хајд Парк(мајка тереза). Ама стварно објасни ми го тој феномен толку албанизирање без потреба и некои чудни барања?
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:35 PM ---
пс. дали и на некој друг му личи човеков исто !?

Прегледај го приврзокот 32043
Ок знам алудираш на тоа дека е фотошоп, нека биде. Мене ништо не ми значи сликата веруј ми.... Само ми се сумливи барањата конкретно со телото(чив пример следиме каде го има тоа ?) и албанизирањето, не сум националист ни најмалце само ми е нејасно.

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
А бе дечко, па за да се покаже дека сите националности се добредојдени, а Албанците се најбројно малцинство... И беше ли со нас коа поминувавме низ Стара Чаршија? Ако си бил, што мислиш зошто отидовме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom