jasдали има некој што бил на пакетотот 8/80, да премине на сегашниот пакет 10/500, другарми бил не му дозволиле да се префрли на новата понуда што е,.
Јас.дали има некој што бил на пакетотот 8/80, да премине на сегашниот пакет 10/500, другарми бил не му дозволиле да се префрли на новата понуда што е,.
Јасдали има некој што бил на пакетотот 8/80, да премине на сегашниот пакет 10/500, другарми бил не му дозволиле да се префрли на новата понуда што е,.
Бравос..барем постои 1 оператор што цени кориснициПријатели, има нови пакети на сајтот на Кејблтел. Сите пакети се со неограничен трансфер и се разликуваат само по брзината. Понудените брзини се од по 10, 20 и 50 мегабита во секунда. Претходната промоција 10/500 ја очекував, ама ова е нешто сосема друго. Прв оператор кој нуди flat rate на домашни корисници. Алал да им е. Утре ќе одам да се распрашам за условите за префрлање...
Јас уште 1 месец сум кај лоповиве и после се префрлам кај овие. 500GB за 1000 денари, а ваму за 1800 само 30GB.Пакетиве се бомба, одвај чекам да ми заврши договоров со т-лопови и одма се префрлам