П
Паган-др
Гостин
Ми го избришале коментарот "За нигде." 

ја имав СЕКА FAIL... ми го бришале и менеМи го избришале коментарот "За нигде."![]()
изгледа планирале 22 и 23 јули градиште то за остатокот да се задржат до тоа што се... ама ова им е тежок fail со сека... неможам да се помирам, лани беше најефтино пиво тамуМене не ми се верува дека Digital Dance организацијата падна волку ниско...![]()
Не сум знаел дека имало и техно - фолк31 Јули, најзакон програма... мора да присуствувате!
20.00-21.00 Video koncert na Lady Gaga
21.00-22.15 Bleh Orkestar Cerkezi
22.15-00.30 Koncert na Srpskata Pop-Folk i Tehno-Folk zvezda SEKA ALEKSIC
00.30-01.30 Bleh Orkestar Zlatna Truba
01.30-??.?? Bleh Orkestar Cerkezi
Џингарлака џикица!
абе ако споредиме пиво фестот во Прилеп е можи најдобриот во македонија ама и во Охрид нема да е лошо посебно викендов има навала на туристиНе сум знаел дека имало и техно - фолк
Најтрагично е колку и да јадиме бурек дека програмата им е од контејнер ,во толку народ во Охрид налето + домашните ќе соберат доста гужва.
И ако веќе е турбошитфолк вечер нека земат некој домашен Гавазова или не знам кој.Барем поефтино ќе поминат.Ама Пинк бе братче е филмот .Катастрофа!
Да, иначе имало пиво фест во ДојранИ сите градови си имаат свој пиво фест, јас го чекам велешкиов сега :uvo: