Охридски Пиво Фест - 29-31.07.2011

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување
П

Паган-др

Гостин
Ја отварам темава зошто дојдов до информација дека Суперхикс настапуваат во Охрид на пиво фестот, значи се отвара темата. :)

Superhiks Суперхикс (official page)
‎17.06.2011 Promo event Skopje
22.06.2011 INmusic Festival, Zagreb-CRO
23.06.2011 Prague City Festival-CZECH
07.07.2011 EXIT Festival, Novi Sad-SRB
(29-31)07.2011 Ohrid Pivo Fest TBC!
08.07.2011 VUM Fest, Vrbovec-CRO
06.08.2011 SchengenFest, Vinica-SLO
12.08.2011 Njoki Festival, Tolmin-SLO
24.08.2011 Pork Pie, Sofia-BG
26.08.2011 Kunigunda Festival, Velenje-SLO
28.08.2011 ŠpancirFest, Varaždin-CRO

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
И сите градови си имаат свој пиво фест, јас го чекам велешкиов сега :uvo:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Добро е ако се Суперхикс.Се надевам другиве гости нема да се пензионирани бившојугословенски (финансиски пропаднати) ѕвезди шо дошле да си спечалат некоја паричка.Таквите шо велат дека тавче-гравче им е омилено јадење и дека Македонија е прекрасна.
Друга работа ,нигде не видов досега некаква најава или распоред.Во секој случај на 29-ти е и Карл Кокс,па можеле бре еднаш да ги разделат барем на еден ден,не да си прает меѓусебе инает,имат и некој таков шо би одел и на двата настани.Среќа не е во ист ден со Гета,знајме лани каков беше случајот со две бини и две различни музики на 100-150 метри далечина.Каков микс би бил годинава,од едната страна Гета од другата Суперхикс!
И дај Боже некаква си организација минимална да средат ,за разлика од лани.5 пиварници со 5 штанда со по 2 апарати за точење.Катастрофа!

F

FuckYouAll

Гостин
Добро е ако се Суперхикс.Се надевам другиве гости нема да се пензионирани бившојугословенски (финансиски пропаднати) ѕвезди шо дошле да си спечалат некоја паричка.Таквите шо велат дека тавче-гравче им е омилено јадење и дека Македонија е прекрасна.
Друга работа ,нигде не видов досега некаква најава или распоред.Во секој случај на 29-ти е и Карл Кокс,па можеле бре еднаш да ги разделат барем на еден ден,не да си прает меѓусебе инает,имат и некој таков шо би одел и на двата настани.Среќа не е во ист ден со Гета,знајме лани каков беше случајот со две бини и две различни музики на 100-150 метри далечина.Каков микс би бил годинава,од едната страна Гета од другата Суперхикс!
И дај Боже некаква си организација минимална да средат ,за разлика од лани.5 пиварници со 5 штанда со по 2 апарати за точење.Катастрофа!
Годинава демек ќе имало повеќе пивари.-_-
Лани плескавиците за ништо не вредеја не пак за 100тче.

S

Shellshock nam67

Гостин
Годинава демек ќе имало повеќе пивари.-_-
Лани плескавиците за ништо не вредеја не пак за 100тче.
лани пријателе срање беше ќе видиме ова година како ќе биде

П

Паган-др

Гостин
Лани се поклопија Пол Ван Дајк и Бело Дугме (ваљда тие беа). Оваа година пак поклопување.

И да, и јас се надевам дека оваа година ќе има повеќе штандови со различни пива, не 40% од штандовите да се Скопско. Башка скарата им беше за нигде.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Лани немаше ни П од Пиво Фест.Само огромна гужва и полно изгубен народ,збунет од гужвата.Скарата катастрофа,а изборот на пива минимален,пива шо ги имат во секоја продавница.Некако како набрзина да го организираа или како без идеја.Се надевам научиле од грешките од лани и ќе попрает нешто годинава (ама со ова поклопување на настани не ми глеат на арно,дај Боже да грешам).
А имате некој информација кој воопшто е организатор на ова?

I

IBIZA SOUND

Гостин
Лани се поклопија Пол Ван Дајк и Бело Дугме (ваљда тие беа). Оваа година пак поклопување.

И да, и јас се надевам дека оваа година ќе има повеќе штандови со различни пива, не 40% од штандовите да се Скопско. Башка скарата им беше за нигде.
ovaa godina ke se poklopat so karl cox :)
no siguren sum deka ke ima mnogu narod

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
На сите пивофести во другите држави, пивото е џабе само кај нас може чаша од пола литро да биде 60 денари или скопско премиум од 1.5л 200 денари, како што беше лани на охридскиот пиво фест. А и скопскиот во септември не беше нешто подобар.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
На сите македонски пивофестолендови е тапа и ќе биде тапа.
Ја на скопскиот последен пиев кока-кола, па сеа рачунајте колку беше тапа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Не, Дугме не беше у иста вечер со ПвД, тие беа у иста вечер кога Чорба беа на Пивофестот...

П

Паган-др

Гостин
Не, Дугме не беше у иста вечер со ПвД, тие беа у иста вечер кога Чорба беа на Пивофестот...
Зборам за трите вечери Пиво Фест (колку што ме држат сеќавања три беа) кои све се поклопија. Не во една вечер. :)

S

StormRage

Гостин
Лани немаше ни П од Пиво Фест.Само огромна гужва и полно изгубен народ,збунет од гужвата.Скарата катастрофа,а изборот на пива минимален,пива шо ги имат во секоја продавница.Некако како набрзина да го организираа или како без идеја.Се надевам научиле од грешките од лани и ќе попрает нешто годинава (ама со ова поклопување на настани не ми глеат на арно,дај Боже да грешам).
А имате некој информација кој воопшто е организатор на ова?
Некојси Guerilla Market... или така некако се викаа... а демек годинава почвит порано и за да завршит порано ради Гејта кој воедно ќе е шитот во охрид летово, а ќе се поклопи се со Карл Кокс па шознам шо ќе има на 29ти... дали на пивофест или на Кокс... заебана работа...

Kajgana Shop

На врв Bottom