Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што ќе ти кажувам тебе ти си паметен момак сета ја разбираш.Ние 175 страни напишавме ти со два поста не реши.
Сакам да кажам сите овде осудувате овај бил крив онај бил крив, па оти тогаш не сте судии па вие да го осудувате? Или само овде ајде пишувај...

не враќам повеќе на цитирање

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Сакам да кажам сите овде осудувате овај бил крив онај бил крив, па оти тогаш не сте судии па вие да го осудувате? Или само овде ајде пишувај...

Имаше многу народ на протестов де, не пишуваат само на форум не грижи се.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Од досада,не заболе нас што некој млад го тепале до смрт,утре тебе ќе те измаваат,а ние ќе се кикотиме. Не сме судии оти не сме послушни,да бевме сега ќе си кажувавме што сакаме во јавност,од лошење до гадење,па се до украден пиштол во време кога никој нема пред Рамстор. И така е банана држава,кој што сака тоа си прави.
--- надополнето: Jun 12, 2011 9:31 PM ---
И како и секогаш избраниот повторно ја погреши темата,проектот за воден парк во Пелагонија е во економија.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе Избран1, гледаш дека те бришам? Не оди офтопик со твоите против владини постови поврзани со економија. Нема врска со темава. И немој да си пробал да ме демантираш, зашто ќе бидеш смешен.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.961
Поени од реакции
45.194
Зашто се обидувате да влегувате во конструктивна дискусија со 14 годишно дете ( devil-ot )? Дечко, уживај во безгрижното детство дур можеш, мој совет ...
Ќе дојде денот кога ќе те тангираат вакви работи и кога истите ќе можеш да ги разбереш и да ги толкуваш.

@ Chosen, Се што напиша во твојот пост важи и за тебе ... Или ти излегуваше на улица за наведените работи а ние не сме те приметиле, во тој случај, извини.

п.с. Во право си иначе, освен за ругањето на тие што излегуваат сега на улица, ако седеа дома па муабетот гарант ќе ти беше КАДЕ СЕ ?

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Економијата немало врска со случајов??????

А да се напиеш ти вода и шеќер може?????????????????????????

Сум потрошил 3 минути од својот живот да го смислам постот, а ти изиграваш Јанкуловска.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Економијата немало врска со случајов??????

А да се напиеш ти вода и шеќер може?????????????????????????

Сум потрошил 3 минути од својот живот да го смислам постот, а ти изиграваш Јанкуловска.
Абе ајде даста, ти ги знаеме твоите мисли веќе сите на форумов. Ако си мислел 3 минути - ептен време си потрошил -.-

Постови кои не се во врска со протестиве и работи кои не се поврзани со истрагата и попречување на протестите - се офтопик. Твоето мислење не беше ама ич на место. Така да...

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Кој брише постови ало ?????????????????????????????
Јас бришам и сеа (иако DarkKing сите го набедувате) што можеш ти да промениш ....
Смири хормони ќе те банирам едно 700 денови ...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
И сеа поради целиот овој оф топик и модератори/админи што пишуваат не може да си продолжи дискусијава на раат.

Него еве ај јас да си прашам, следен протест кога каде? Нема смисла не бев на ниту еден до сега.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.961
Поени од реакции
45.194
Утре, во 6, Мајка Тереза ! ^

T

Tetro

Гостин
И сеа поради целиот овој оф топик и модератори/админи што пишуваат не може да си продолжи дискусијава на раат.

Него еве ај јас да си прашам, следен протест кога каде? Нема смисла не бев на ниту еден до сега.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Вакво перење на мозок во Македонија немало од 1945..Страшно е ова што се случува.Ги читам коментариве на испраниве мозоци и просто не ми се верува во каков филм се влезени луѓево.
eve sto se slucuva koga narkomani i kriminalci baraat pravda a komunistite podrzuvaat : "Униформираниот полицаец бил нападнат спроти Рамстор. Му дошле одзади и го турнале кон толпата. Му го одземале пиштолот и избегале пред било кој да може да помогне."
Krajno e vreme da se zastane cvrsto na patot na destabilizatorite na Makedonija kako Sorosoidite i Frckovistite
nemoj nikola da si prifatil "nezavisno gragansko" telo kako sto baraat ovie narkomani i kriminalci sto strajkuvaat.... dovolno se osakati policijata so toj proklet ramkoven dogovor pa sea uste takvi frikovi da odlucuvaat..... sepak bezbednosta na drzavata e vo prashanje
Како само си помагаат со објавувањето на постовите по блоговите,некои блогови и специјално активирани за оваа прилика.Како се ангажирани во споделување разни линкови и вести.Вести дека во се повеќе Европски замји успеале да ја накодошат сопствената држава
pu, da ti se pluknam vo mladinata
Ова се само дел од тие коментари,има и многу полоши и повулгарни.Па добро бе мме "Где плови овај брод"??

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Вакво перење на мозок во Македонија немало од 1945..Страшно е ова што се случува.Ги читам коментариве на испраниве мозоци и просто не ми се верува во каков филм се влезени луѓево.

Ова се само дел од тие коментари,има и многу полоши и повулгарни.Па добро бе мме "Где плови овај брод"??
Кучињата лаат, караванот си минува, јас сега читам и мило ми е што бараат оформување независно граѓанско тело(кога веќе не е партија што би било подобро), барем некаков начин да се институционализира оваа работа инаку за џабе се протестиве, вака ако гледаме, подобро нешто да се оформи одколку ништо.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.938
Поени од реакции
73.491
Кој ги ебе бе, се се тоа фаци кои што во главата имаат помалку, колку мачкава моја во ку*от...
Да не дозволиме да биде задушен (на еден начин) овој наш пртотест. Јасно е како ден дека провладините телевизии предовдени од Шител сакаат на најдобар начин даприкријат што се случува. Несакам ни да пишувам што се излупаа во вчерашните вести. Да не ја труеме веќе темава со нив!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom