Tabla/Backgammon

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
ооооо сори моја грешка секоја чест ми9слев на карти табланет

Табла, обожавам да играм. Иако немам среќа со коцките и да губам пак ми е интересно.

обожавам со другарче да плескаме табла по цели денови, играме негде од 5-6 одд :D RETRO ги знаеме до 7 игрите. Нигде без табла не идеме базен, кафе, одмор, на викенд ...

кој е од ск може да се најдеме да поиграме некоја у пиво

пс. за подучување на 4,5,6,7 игрите по 2 пива наплајкам :D зашто ја сум од ретките во мк што ги знае до 7 ( во америка и турција ги научив :P)

обожавам со другарче да плескаме табла по цели денови, играме негде од 5-6 одд :D RETRO ги знаеме до 7 игрите. Нигде без табла не идеме базен, кафе, одмор, на викенд ...

кој е од ск може да се најдеме да поиграме некоја у пиво

пс. за подучување на 4,5,6,7 игрите по 2 пива наплајкам :D зашто ја сум од ретките во мк што ги знае до 7 ( во америка и турција ги научив :P)
Готово бе друже договорено :) ама после 8мо пиво незнам што ќе научам :)

Табла имама играно,супер е:smir:

Дај бе кажете како да напраиме турнирче преку нет....зш само билјард и други игри да праат турнири преку нет,а ние таблаџиите да не можеме???

момци ај некој паметен нека се најде да ми прераскаже како се игра табла (на Македонски)... пошо ова англискиве туторијали некако не ми фаќаат окце :) незнаеш некој збор.. па речник.он.нет :) па си забораил претходното :pos2:

ениуан ? :toe: или сите ве мрзи :smir:

Играм и табла.

Татко ми обожава табла :) Да не знаете кај можам да најдам за нет само да не е play65 нешто ми заебава :)

Ако има некој што сака да игра табла онлајн, независно дали на пари или за забава нека ми пиша. За табла на пари добивате бонус од 50 $ што може да се разигрува и да се умножи ако стварно ве бива. За тој бонус не плаќате ништо нити па давате инфо од кредитна карта. За подетални информации пишете ке ви објаснам.

Ако има некој што сака да игра табла онлајн, независно дали на пари или за забава нека ми пиша. За табла на пари добивате бонус од 50 $ што може да се разигрува и да се умножи ако стварно ве бива. За тој бонус не плаќате ништо нити па давате инфо од кредитна карта. За подетални информации пишете ке ви објаснам.
Како тоа?

Јас ептен сакам да научам табла ама нема кој да ме научи.. на нет неможам да најдам инструкции.

Табла кога е досадно може да затепаме по некоја со другариве мислам дека 6 игри а ја знам само да играм една и тоа наједноставната:) ми имаат покажано уште 2 али тие не ги памтам баш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom