ајде нафати се, па да видиме. али прво пари на маса, па после играње. за една партија (до 5) да се покажат 300 евра (600 германски марки) пошто може да се изгуби и 6:0Ако изгубиш 5:0 ќе треба станот да ми го препишеш.
ептен ја уозбили работава. и ја не сум по комарот, нели гледаш дека со марки си играм? али сепак за мотив плус убаво е да се стави бар едно пиво на маса па да се знае кој ќе го плаќа. еве во недела се игра тенис, и пак, кој губи тој плаќаНе сум по комарот, а и времето потрошено вреди многу повеќе од 300 евра.
Пу јазк, шо не донесе вчера таблата, таман некоја марка (поштенска) ми имаше останато.ептен ја уозбили работава. и ја не сум по комарот, нели гледаш дека со марки си играм? али сепак за мотив плус убаво е да се стави бар едно пиво на маса па да се знае кој ќе го плаќа. еве во недела се игра тенис, и пак, кој губи тој плаќа
хахах, ја не играм со поштен(ск)и марки, само со непоштени и и скварени германски марки, wurth, и сл на нивПу јазк, шо не донесе вчера таблата, таман некоја марка (поштенска) ми имаше останато.
Mene mi se igra ama ne sum od VelesАбе има ли некој од Велес шо му се игра табличе у големиот парк ?
Ајде ако си за на нет ?Mene mi se igra ama ne sum od Veles
Знаеш некоја страна на нет, каде ги има сите три игри ??Ајде ако си за на нет ?
Porano znam imaše vo New Age, sega ne znam.Каде во Скопјево има места кај што се игра табла, мислам некој кафич со табла?
Уште постои тоа Њу Ејџ? Не сум бил од втора средноPorano znam imaše vo New Age, sega ne znam.
Na stara čaršija sigurno ima nekade, menada na primer.
На нет само првата ја има ... до сега ги немам сретнато и другите двеЗнаеш некоја страна на нет, каде ги има сите три игри ??