Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
За 7 - ца не можам баш да коментирам, никогаш не сум ја поштувал заради постојаното зголемување цени. Имаа (т) најдобар помфрит и хамбургерот беше стварно голем, ама не давам 130 ден и тоа без никаква салата. Една од работите што најмногу ме нервираше, за 130 ден ни еден скапан патлиџан да стават.

Вили мене ми е добро, сосовите се главна предност, ама што знам не ми се погодило ни лошо лепче или плескавица. А во Аеродром пред МЗТ има едно се вика Ли Мари што ги има скоро сите сосови како Вили, а помфритот е сличен на 7 - ца.

И се приклучувам на фан клубот на Off road :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Неам јадено 2 години од проста причина што си накачуваат секој 6 месеци по 10 денари. Не вреди. 130 денари ? Је , рајт.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
не да си иба, да им се посерам на сите што почнаа да купуваат од пред 2 год!
тие се криви!
меинстрим

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Вие сите сте забегале бе. Единствено во седмица што ми смета е само цената што ја дуваат, другото е се супер, значи јадев кога беше 80-90 се додека не стигна до 130 и пак ми е вкусен сендвичот. Значи за креаторов на темава не може да докажеш дека со еден изеден утнат сендвич од таму дека седмица не ја бива. Се зачудив коа видов дека 6-7 страни од тука само мрчите за седмица а на крај сите пак јадете од таму и ви доаѓа меко на курето после :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Ај беља сеа не можам да спијам, а утре рано си одам од Скопјево Т.Т
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=112548508833689&set=a.112548218833718.26535.100002356217168&type=1&pid=127882&id=100002356217168
Ај сменете ја темава во Road House, pls
Моментално се осеќам како Харолд и Кумар кога ја видоа рекламата за WhiteCastle. А мислам дека и Angelikus се осеќа исто:):)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Вие сите сте забегале бе. Единствено во седмица што ми смета е само цената што ја дуваат, другото е се супер, значи јадев кога беше 80-90 се додека не стигна до 130 и пак ми е вкусен сендвичот. Значи за креаторов на темава не може да докажеш дека со еден изеден утнат сендвич од таму дека седмица не ја бива. Се зачудив коа видов дека 6-7 страни од тука само мрчите за седмица а на крај сите пак јадете од таму и ви доаѓа меко на курето после :)
Да беше ова мислење само на креаторот, тогаш можеби и ќе се согласев со тебе...
За жал, луѓето што сеуште мислат дека во Седмица има добар хамбургер (како тебе) се малцинство. Што впрочем се гледа и од напишаното до сега. Луѓето таму купуваат по навика. Повеќе пати се имам обидено да им дадам „втора шанса“, ама веќе пола година немам стапнато таму. Едноставно не е логично и понатаму да плаќам за нешто чиј квалитет опаѓа, додека цената расте.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Значи за креаторов на темава не може да докажеш дека со еден изеден утнат сендвич од таму дека седмица не ја бива. Се зачудив коа видов дека 6-7 страни од тука само мрчите за седмица а на крај сите пак јадете од таму и ви доаѓа меко на курето после :)
Kреаторот на темата во Седмица јаде од 5-то одделение, а сега има 30 години. Кркам во седмица скоро 20 години, значи од време кога повеќето од вас на форумов уште не биле родени и мислам дека прилично добро знам каков бил хамбургерот некогаш на времето, каков бил пред 3 години, каков бил лани и каков бил вечерва :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.211
Поени од реакции
30.403
поим за лош хамбургер е кога на празник Св. Димитрија во Велес ти даваат недопечена розевка плескавица.
your argument is invalid.

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Златен Баџо во Маџари.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.028
Ова го дискутиравме и со другариве минатата недела. Јас се заинатив и веќе подолго време не јадам од таму и не ни помислувам да јадам, освен можеби пирошки...
Остај тоа што го заебаа квалитетот и цените им се ултра високи, туку во последно време ите налетувавме на некои гадости во сендвичите. Така на пример кога јадев последен пат, добив чуство како некој во плескавицата да ми пикнал цел прамен коса. Ми се заплеткаа тоа гадостите во устата, за малку штио не исповратив таму...
И кажав, хамбургер од седмица повеќе не јадам!!!
Во последно време хамбургер јадам само од две места. Во Кинг Бургер си јадам стандардно, океј ми се хамбургерите иако и таму забегуваат со цените, и јадеме во Ројал (позади рекорд). Е таму какви плескавици има прсти да си излижеш, ама освен салати нема компири и мајонези и кечапи:) (цена 65 денари али вреди).
И појма немам од каде (али ваљда од некоја од Лесковачкиве) татко ми ми купува гурманска плескавица, е тоа...:p
Да ве ебам ми отворивте апетит во 2 саат после полноќ:cautious:
Идам да кснам нешто:D

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Од сендвичарата кај што купував хамбургер плескавицата имаше вкус на гомно, ама буквално на гомно.
Кој не ми верува ќе го однесам.
Ко што кажа Мистичен највероватно од навика купував.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Се е шминка бе, демек ау јадев од 7ца главен сум, елитата.
Земи си лепче и сиренце ко човек најади се.
УА ПОЗЕРИ.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Се е шминка бе, демек ау јадев од 7ца главен сум, елитата.
Земи си лепче и сиренце ко човек најади се.
УА ПОЗЕРИ.
Маргарин и вегета, појадок на шампионите.

M

Moon Child

Гостин
Ај бе не сте фер со она џиновските хамбургери. Па и јас кај ја отворив темата :place::place::place:

Kajgana Shop

На врв Bottom