UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Видеово го постирав во мојот фан клуб, а по отворањето на темава еве и на правото место за кое е наменето :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ја би Манчестер , ги добија мојте симпатии со игрите оваа сезона.. па и да тепа Барса нема да ми биде криво . Али ипак ги фаворизирам Манчестер ... :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Точно ова ќе биде дуел на двата најуспешни тимови последниве години.

Ова е 3 финале за Барса 2006-2009-2011
3 и за Манчестер 2008-2009-2001

Двата тима имаат по 3 титули.
... и двата тима првите титули во ова натпреварување ги освоија на Вембли :icon_lol:

Според мојата логика, на ред е Јунајтед да ја освои титулата :)... Барса секогаш е позади Манчестер кога се освојуваа титулите... Манчестер првата ја освои 1968, а Барса 1991... Јунајтед втората ја освои 1999, Барса 2006... и Јунајтед третата ја освои во 2008, а Барса во 2009... Манчестер ги победи Барса во полуфиналето во 2008, а Барса им врати во финалето 2009... епа сега како иде редот, така, Јунајтед да победи и да ја земе четвртата титула :icon_lol:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.644
Поени од реакции
22.714
... и двата тима првите титули во ова натпреварување ги освоија на Вембли :icon_lol:

Според мојата логика, на ред е Јунајтед да ја освои титулата :)... Барса секогаш е позади Манчестер кога се освојуваа титулите... Манчестер првата ја освои 1968, а Барса 1991... Јунајтед втората ја освои 1999, Барса 2006... и Јунајтед третата ја освои во 2008, а Барса во 2009... Манчестер ги победи Барса во полуфиналето во 2008, а Барса им врати во финалето 2009... епа сега како иде редот, така, Јунајтед да победи и да ја земе четвртата титула :icon_lol:
Ова е ЛШ, овде нема редови, традиции(т.е. има традиции, кои постојат за да се рушат). И по моја логика финале требаа да играат Челзи-Реал или Шалке-Реал. И секој кој што го елиминираше Арсенал во нокаут фазата во ЛШ, одма во наредната фаза(пр. од 1/4 во 1/2 финале) губи и отпаѓа, меѓутоа овојпат не беше баш така. И мноогу, многу други вакви 'редови', кои барем во ЛШ не треба да ги земаме во обзир. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку за инфо, теренот на Вембли е претврд, на што се жалат сите фудбалери и лесно доаѓа до повреда. Ќе било променето земјиштето и тревата ама по финалето.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Нашите играчи се поробусни, мислам, па така не би требало да имаат проблем :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
i mou ja ostavi travata nekosena na bernabe (nadevajci se deka barsa ke prave greski na povisoka treva) pa vidovme sto se sluci so real :)
mislam deka ne bi trebalo da ima problem so terenot kakov i da bide

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
сигурен сум дека Фергусон ќе игра нешто слично како Мурињо,но не со толку екстремно насилна игра,ќе се брани и ќе гледа да не прими гол по можност 120 минути - свесен е дека не може да креира игра и да ја потисни Барселона ниту 5 минути и многу добро знае дека само неколкуте контранапади може да му го донесат трофејот во негови раце

за играта на Барселона не треба многу да зборуваме - никој не ја надигра сезонава ниту успеа да им парира пред СЕ на триото Чави-Иниеста-Меси на кои не им се одзема топка без прекршок и го излудуваат противникот со нивните компјутерски точни пасови и додавања......Пеп ќе го има на располагање речиси целиот состав така да нема да има никаква пречка Барселона да го изигра она најдоброто,единствено загрижува лошата форма и неефикасност на Давид Виља од кого многу повеќе се очекуваше сезонава

мислам дека ќе гледаме одличен натпревар во годинешното финале на ЛШ и типувам на точен резултат 2:0 за Барселона :party3:

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
i mou ja ostavi travata nekosena na bernabe (nadevajci se deka barsa ke prave greski na povisoka treva) pa vidovme sto se sluci so real :)
mislam deka ne bi trebalo da ima problem so terenot kakov i da bide
И моу вака и моу онака,Ферги не е моу да се разбереме.Манчестер не е Реал.
Типувам нерешено а победникот да се реши на пенали,кој има повеке срека тој ке се радува.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.644
Поени од реакции
22.714
Колку за инфо, теренот на Вембли е претврд, на што се жалат сите фудбалери и лесно доаѓа до повреда. Ќе било променето земјиштето и тревата ама по финалето.
Ондак Бускетс поарно да не игра. Ќе му одземат 2 пати топка, ќе се тресне на земја и 100% ќе се повреди. :):)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
сигурен сум дека Фергусон ќе игра нешто слично како Мурињо,но не со толку екстремно насилна игра,ќе се брани и ќе гледа да не прими гол по можност 120 минути - свесен е дека не може да креира игра и да ја потисни Барселона ниту 5 минути и многу добро знае дека само неколкуте контранапади може да му го донесат трофејот во негови раце

за играта на Барселона не треба многу да зборуваме - никој не ја надигра сезонава ниту успеа да им парира пред СЕ на триото Чави-Иниеста-Меси на кои не им се одзема топка без прекршок и го излудуваат противникот со нивните компјутерски точни пасови и додавања......Пеп ќе го има на располагање речиси целиот состав така да нема да има никаква пречка Барселона да го изигра она најдоброто,единствено загрижува лошата форма и неефикасност на Давид Виља од кого многу повеќе се очекуваше сезонава

мислам дека ќе гледаме одличен натпревар во годинешното финале на ЛШ и типувам на точен резултат 2:0 за Барселона :party3:
You are sure about that? :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
со 8 во дефанзива ке игра јунајтед или сепак 9 ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сосе стјуардите во дефанзива, така да едно 30тина ќе се фатат.

Kajgana Shop

На врв Bottom