Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Дечки што читав пред малку дека е постигнат договор со Баерн за Робен, вистина ли е, наводно за 30 милиони?
Линк?
До денес немаше никакви шпекулации. Единствено што се шпекулираше за негов трансфер во Милан...

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Линк?
До денес немаше никакви шпекулации. Единствено што се шпекулираше за негов трансфер во Милан...
Јас ја прочитав веста на еден албански портал, а тука има нешто на италиански, не знам дали треба да им се верува..

http://www.calcioa.it/calciomercato-inter/calciomercato-inter-moratti-vuole-robben-pandev-verso-il-bayern.html

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Баш би сакал да биде вистина.
Јас не верувам на никој додека не прочитам на официјалната страна. Ако веруваме на секоја шпекулација до сега во Интер ќе играа Кака, Тевез, Џерард, Лампард, Есиен, Меси... :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Јас ја прочитав веста на еден албански портал, а тука има нешто на италиански, не знам дали треба да им се верува..

http://www.calcioa.it/calciomercato-inter/calciomercato-inter-moratti-vuole-robben-pandev-verso-il-bayern.html
Изворот им е ilusidario, не ја дочитав веста, не ми се многу релевантни тие, „евтин“ сајт(тв, весник, што и да се) се.

Ипак, јас сум ЗА, се повредува често, но сепак е одличен играч.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Старо , младо , важно се потрудиле и убаво изгледа :)

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
^ хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ! :D ЕПИК ФЕЈЛ!!!!

Н

'Никола'

Гостин
Дечки што читав пред малку дека е постигнат договор со Баерн за Робен, вистина ли е, наводно за 30 милиони?
Пред два дена излезе Румениге со секаков демант за заминување на Робен од Баерн во скоро време.:salut:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
^ хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ! :D ЕПИК ФЕЈЛ!!!!
LOL

Еј па и текстов го заштитиле, нема десен клик :pos:

Ама и за Интер објавуваат :D
http://www.mk-acmilan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=547:2011-03-23-23-40-47&catid=1:2010-09-19-09-12-24&Itemid=2

Интер е фаворит за скудетото иако Милан има посилен тим :drk:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Еј дечки ќе ни игра Пато со Интер ?? Има некакви новости !

--- надополнето ---

упс , сум ја згрешил темата !

Ме збунивте махери сте :pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Дали ќе ви игра Патката или нема да ви игра сеедно е!Вие замарајте се со тоа.
ПС.Има шанси Самуел да се врати на теренот веќе во полуфиналето од лигата на шампионите ако го поминеме Шалке 04!

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5
И ја мислам дека ќе им помине ова оправдување за ѕингаро.. :pos2: Линк

Kajgana Shop

На врв Bottom