Фан Клуб: Интер

И ја мислам дека ќе им помине ова оправдување за ѕингаро.. :pos2: Линк
Кои патетики се човече... Дај да им ја дадеме титулава, греота ми се, купија се живо и диво само за да не ни дозволат први да бидеме, сеа и светец го прават Ибрахимовиќ...

Иначе, Киву се повредил, можно е да не настапи против Босна...

Дали ќе ви игра Патката или нема да ви игра сеедно е!Вие замарајте се со тоа.
ПС.Има шанси Самуел да се врати на теренот веќе во полуфиналето од лигата на шампионите ако го поминеме Шалке 04!

Има шанси да се врати да игра ако го поминеме Шалке 04

Кои патетики се човече... Дај да им ја дадеме титулава, греота ми се, купија се живо и диво само за да не ни дозволат први да бидеме, сеа и светец го прават Ибрахимовиќ...

Иначе, Киву се повредил, можно е да не настапи против Босна...
Леле првин Ранокија а сега Киву,кој баксузи сме! Ај може ке имаме среќа па не е ништо сериозно,овие двајца ги планирам во одбраната против Милан, иначе ке го јадеме ако играме со Кордоба и Матераци!

Леле првин Ранокија а сега Киву,кој баксузи сме! Ај може ке имаме среќа па не е ништо сериозно,овие двајца ги планирам во одбраната против Милан, иначе ке го јадеме ако играме со Кордоба и Матераци!

Јас пак мислам дека Киву само симулира колку да биде фит и одморен за со Милан :)

Andrea+Ranocchia+Italy+Training+Session+iy0RmVVRG8Dl.jpg

jaс истото за Ранокија го мислам.. :)

Ранокија не, имаше проблеми со коленото и уште го мачат, а Киву е голем преварант :)

Кој е главен на форумов?
http://www.fcinter.com.mk/forum/

И дали може да го средите и ќе го обновиме пак со разни теми, слики, информации и сл.

Кое глумење, не зезајте... Ранокиа си имаше проблеми и претходно, којзнае како игра, ви текнува и Пандев дека секоја утакмица за Лацио со инекција ја играше, во Интер ништо чудно исто така да игра...

Иначе, Морати сакал да го купи Меси уште на 17 години, но Меси потпишал договор со Барса зашто му платиле за некакво лечење во Швајцарија и затоа ги одбрал Барса...

Таман се израдував дека конечно одбраната ќе заличи на нешто,сега ете Ранокија се повреди,Лусио го нема(Самуел од поодамна го нема) и сега во дербито против Милан ќе се чешаме со Кордоба и Киву(ништо чудно и овај да не игра и на неговото место Матераци) што во превод значи еден подарен гол за Милан!..ајде белким нема уште некој до вечер да се повреди и сите живи здрави да се вратат во Милано и да бидат подготвени за дербито!

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА !!!!!!!!!!
дај нека им ја дадат титулата на Милан, се по список да им ебам на тие од ФИГЦ

Е добро де против Виола посекако Милан ќе победеше..белким Милан нема да киксни 5 натпревари со ред:icon_lol:!

Фиорентина мора да тепа ако не можно е да одпадне од лигата :pos:

И стварно поглупа жалба немам видено, со сила ги прават да освојат домашно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom