Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.947
ранокија не игра за италија? повреда со коленото? или само филм за да не се напрега пред дербито со репрезентација??
Moжна е операција на десното колено а со тоа пропуштање и на цела сезона, не само на дербито, ќе видиме деновиве што ќе бидне, не ми е страв за дербиво него за остатокот од сезоната каде и те како ќе е потребен ...

Тоа и од што се плашеа уствари Интер пред почеток на сезона се дешава, затоа и во Џенова го дадоа да видат каков прогрес ќе има по кинењето на лигаментите минатиот Јануари, ако е ваков стаклен проблем плус се создава во иднина, ќе мора да се инвестира во уште еден стопер.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки мислам дека ќе згрешат ако го шитнат марига

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ако прави операција Ранокија како што напиша Syn, единствена " добивка " ќе биде тоа што Киву ќе му биде парнтер на Лусио во одбраната а Наготомо или Занети ( подобро Нагатомо ) ќе играат како леви бекови.... Али сепак најдобро е да не е ништо сериозно со Ранокија и да издржи мушки до крај.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.568
Ранокија е многу потребен за дербито,мора да игра бидејки Кордоба не ми е сигурен!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Поарно Матераци, на последниот натпревар со Милан, освен пеналот што го направи, другото беше перфекција :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Па Ибра во големи натпревари и јас би го чувал добро. :tv:

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Никад не го заборавајте !

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Moжна е операција на десното колено а со тоа пропуштање и на цела сезона, не само на дербито, ќе видиме деновиве што ќе бидне, не ми е страв за дербиво него за остатокот од сезоната каде и те како ќе е потребен ...

Тоа и од што се плашеа уствари Интер пред почеток на сезона се дешава, затоа и во Џенова го дадоа да видат каков прогрес ќе има по кинењето на лигаментите минатиот Јануари, ако е ваков стаклен проблем плус се создава во иднина, ќе мора да се инвестира во уште еден стопер.
абе они уште со Баерн дома кога играа имаше истегнување на страничните лигаменти на коленото (нешто што го имам осетено и јас) и се паузира месец дена минимум, али затоа што беше важен периодов за Интер... 1000000% го кљукале со некои инекции... и затоа плус играше со тие еластичните ленти... сакам да кажам дечково сигурно е за на ремонт (операција) али се гледа дали може да "стегне зуби" до крајов на сезонава па на лето да му праат операција..

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Имаме проблеми со централните штопери,нека е на арно!Сега кога се најпотребни тие се или казнети или се повредуваат.Само да не е ништо сероизно со Ранокија!
ПС.До наредната сабота сме на -2,потоа одиме на +1!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ауу леле ова ако се изреализира како ќе се израдувам... Не дека сакам да си иде Милито... покрај се што направи за Интер лани... ама оваа година го нема на 3 натпревари едноподруго.. Плус и годините си одминуваат... а Љоренте отсекогаш сум го сакал.. На Интер му треба таков играч...

M

mercenary

Гостин
Замена за Милито ни е Пацини.. не ни треба Љоренте, ист профил играч како Пацини. Како ќе играат заедно?
Или крило ако играме со 2-3-1 или ништо за у напад ако играме со 3-1-2, само средина нешто да се купи...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.947
Да да, Пацини е замената за Милито, нема што да се дискутира понатаму за ова, што ќе им е уште еден статичар, ви текнува на времето ваљда што се случуваше со клубов кога 4 статичари имаа у напад, универзалност нула ...

Потребни се играчи ко Пандев, Ето, Коутињо, што можат да покриваат повеќе позиции, да помагаат во одбрана и тн и тн ...

Во тимов тоа фали, средина ( Фабрегас тип на играчи ) и напаѓач ала Санчез и комплетни ќе се, али ова не значи дека дел од моменталниов кадар треба да се продава ( алудирам пред Се на Пандев ).

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Дечки што читав пред малку дека е постигнат договор со Баерн за Робен, вистина ли е, наводно за 30 милиони?

Kajgana Shop

На врв Bottom