Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Се мислам дали да порачам дрес од Нани, или од Видич?
Ајде совети :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Од каптенот јас би порачал.Иначе колку се дресовите и јас сакам да порачам?

--- надополнето ---

Вечер кој ќе игра КОл и Јорк ке играат ли ?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.816
Поени од реакции
11.440

Јас си нарачав од мене со број 10 е не :icon_lol:

.Иначе колку се дресовите и јас сакам да порачам?
62/62 фунти = 4402 денари од шопот на Јунајтед, зборам за дрес со налепки (champions) и букви и бројки од позади ;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Абе шо тие шпекулации за нани демек ќе одил у Јувентус цццц

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе шо тие шпекулации за нани демек ќе одил у Јувентус цццц
Сеа сфаќаш како ни е на нам кога ни постираш измислици на малиот мозок?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554

62/62 фунти = 4402 денари од шопот на Јунајтед, зборам за дрес со налепки (champions) и букви и бројки од позади ;)
Требало да чекаш попусти ако си регистриран на сајтот. Лани 2500 ми излезе со се достава, а во август/септември го порачав. :)

Бај д уеј, и јас сакам од мене да порачам, ама максимум букви може 10, а мене презимето ми е со 11, а глупо ќе биде да имам име или надимак.
I'm screwed.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
У купот статистики, никој не го спомна ова :

Manchester United have won 15 consecutive Barclays Premier League home matches, a new Premier League record.

GGMU

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.636
На пресот денеска, некој поставил прашање за Гигс во стил како дали ќе биде повикан за финалето или така некако, Фергусон ми одговорил:" Секој играч е важен за овој натпревар", за понатаму што се случи видете го клипот тука.Дебили, требаше уште одма да го избрка, не за следниот прес, ги дефокусира играчите пред најважниот натпревар.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
... Ѕверови :)... Рафаел и Фабио, е за овие двајца доста ќе биде поговорката што ја сподели bobipp со нас и гласеше вака некако "Одлично е да имаш играч како Рафаел во тимот, а перфектно е кога имаш и копија од него" :icon_lol:... ...

GGMU
Thanks for mention it :smir:

--- надополнето ---

Не се зема од Нани бе, освен ептен ако ти е омилен. Кога и да е и тој како Роналдо ќе си замине во Италија, Шпанија. Видиќ ако ништо друго е капитен и наш чоек шо се вика. А шо не си земиш од Гигс или Сколс, мислам поголеми легенди од тие кои се во составот сега едноставно нема :)

--- надополнето ---

Јас сакам да земам од тие тренерките какви што носеа тие од staff-от на прославата, црни со црвени ленти ама само горна се продава :( Исто и за доставата...скапа некако бе 10-11 фунти па за Македонија има само експрес достава-од најскапата :pos2:

P.S. И шо се сега овие глупости за Гигс? Можно ли е нашиот перфектен играч да има направено таква работа? :(

G

Gray Foxx

Гостин
На пресот денеска, некој поставил прашање за Гигс во стил како дали ќе биде повикан за финалето или така некако, Фергусон ми одговорил:" Секој играч е важен за овој натпревар", за понатаму што се случи видете го клипот тука.Дебили, требаше уште одма да го избрка, не за следниот прес, ги дефокусира играчите пред најважниот натпревар.
Го обожавам човечево шкотско!

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Нешто неубаво мириса гужвата со Гигс. После банирањето на новинарот од страна на САФ, најново е дека маскирани лица од комбе нападнале папараци околу куќата на рајан гигс. Лошо, лошо...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
МАТЕР У ПИЧКА ДА ИМ ЕБАМ, АЈДЕ НЕКА ГО ОСТАВАТ НА МИРА !!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom