Нани е меѓу последните играчи од кои би порачал дрес (од нашите). Видич е меѓу првите.Се мислам дали да порачам дрес од Нани, или од Видич?
Ајде совети
Се мислам дали да порачам дрес од Нани, или од Видич?
Ајде совети
62/62 фунти = 4402 денари од шопот на Јунајтед, зборам за дрес со налепки (champions) и букви и бројки од позади.Иначе колку се дресовите и јас сакам да порачам?
Сеа сфаќаш како ни е на нам кога ни постираш измислици на малиот мозок?Абе шо тие шпекулации за нани демек ќе одил у Јувентус цццц
Требало да чекаш попусти ако си регистриран на сајтот. Лани 2500 ми излезе со се достава, а во август/септември го порачав.Јас си нарачав од мене со број 10 е не
62/62 фунти = 4402 денари од шопот на Јунајтед, зборам за дрес со налепки (champions) и букви и бројки од позади
Земи си сега од капитенот а од Нани ќе земеш кога ќе го стигне врвот на кариерата:tv:Се мислам дали да порачам дрес од Нани, или од Видич?
Ајде совети
Thanks for mention it :smir:... Ѕверови ... Рафаел и Фабио, е за овие двајца доста ќе биде поговорката што ја сподели bobipp со нас и гласеше вака некако "Одлично е да имаш играч како Рафаел во тимот, а перфектно е кога имаш и копија од него" ... ...
GGMU
Не се зема од Нани бе, освен ептен ако ти е омилен. Кога и да е и тој како Роналдо ќе си замине во Италија, Шпанија. Видиќ ако ништо друго е капитен и наш чоек шо се вика. А шо не си земиш од Гигс или Сколс, мислам поголеми легенди од тие кои се во составот сега едноставно немаСе мислам дали да порачам дрес од Нани, или од Видич?
Ајде совети
Јас сакам да земам од тие тренерките какви што носеа тие од staff-от на прославата, црни со црвени ленти ама само горна се продава Исто и за доставата...скапа некако бе 10-11 фунти па за Македонија има само експрес достава-од најскапата :pos2:Јас си нарачав од мене со број 10 е не
62/62 фунти = 4402 денари од шопот на Јунајтед, зборам за дрес со налепки (champions) и букви и бројки од позади
Го обожавам човечево шкотско!На пресот денеска, некој поставил прашање за Гигс во стил како дали ќе биде повикан за финалето или така некако, Фергусон ми одговорил:" Секој играч е важен за овој натпревар", за понатаму што се случи видете го клипот тука.Дебили, требаше уште одма да го избрка, не за следниот прес, ги дефокусира играчите пред најважниот натпревар.