Која е најдобрата работа во Македонија?

A

Antigona

Гостин
Не се сеќавам во која тема имав спомнато, но еве и тука да се повторам

Дефинитивно во Македонија најубава работа ти е пожарникар..... си спиеш на смена, се коцкаш, играп карти со колегите, со командерот и на крај си земаш плата 20 000 денари, уживанција

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
најубава работа е да бидеш Господ така ќе си уживаш цела вечност и ако ми треба пари доволно да си мислам и оп желбата се исполни на маса или ако некој ми критикува и ме нервира и во мислите и оп ќе снема пред лицето на земјата, а ако сакам женска според моја замисла тогаш како Господ ќе направам креација и оп моја оригинална играчка;)

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
bilo koja rabota da ja rabotis ako vlozis trud dovolno da zarabotuvas 1000 evra za nas standard si TOP

Член од
14 мај 2009
Мислења
1.581
Поени од реакции
1.853
Ако си машко и си хетеро, најубава работа би било да си масер на Гавазова... или да речеме масер на некој одбојкарски тим (женски се разбира)... некако тија ми са најубаи!!! :vozbud:

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.380
Поени од реакции
1.972
Ако си машко и си хетеро, најубава работа би било да си масер на Гавазова... или да речеме масер на некој одбојкарски тим (женски се разбира)... некако тија ми са најубаи!!! :vozbud:
:pos2::pos2:

А уште поубаво би било Гавазова или одбојкарскиот тим мене да ми бидат масерки..

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.734
Поени од реакции
904
Гавазова?...Пфф...ОК е ама ништо посебно што толку се палите на неа.

Не е тоа муабетот...вратете се на темата...

Г

Господ

Гостин
Македонија не е просперитетна држава па да има добра работа во неа!
Може да се вработиш колку да преживееш и толку.

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Мојата е најдобра.Седам пред два монитори 8 саати дневно 28 дена во месецот.Кој ти дава џабе зрачење пред монитори од 98.Еве денес сум на работа од 7:00 до 22:00 часот(прекувремено)И све е тоа ОК додека не дојде 15-ти.Плата 15000 денари........ТОП.Кај да одам,кај да кинисам ова не е живот повеќе.

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Мојата е најдобра.Седам пред два монитори 8 саати дневно 28 дена во месецот.Кој ти дава џабе зрачење пред монитори од 98.Еве денес сум на работа од 7:00 до 22:00 часот(прекувремено)И све е тоа ОК додека не дојде 15-ти.Плата 15000 денари........ТОП.Кај да одам,кај да кинисам ова не е живот повеќе.
сакаш да кажеш дека од газдите добиваш квалитетен с**с:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
праење деца ем ебеш ем пари ти стигаат секој месец :D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Административец.
Да ама доколку немаш креативност и немаш амбиции да се докажеш во животот...бидејќи администрацијата за ентузијастите е како најадено дебело пиле ама во кафез:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom