Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Само не ми е јасно која е таа борба кога Кнез го пуштил да победи?? :pos:
Тоа беше онаа борбата кога гњуреа и гледаа едни симболи и псоле пливаа до плазата и да ги погодеа треба. Али нема везе дека кнез му ја пуштил на тони. РЕСПЕКТ до Тони за тоа како не претстави таму се знае дека е најак и највеќе ја заслужува победата. За мене е морален победник. И нема потреба од коментирање на тоа што се деси... Ме изненади Јелена морам да признаам очекував дека ќе гласа за Катерина, а Милош е шампион све си тераше на заебанција. Така треба царе! И морам да го пофалам марко за аутфитот вечерва :))) Поздрав и му честитам на Владимир за победата од касуковците беше најбољи. И мислам дека нема потреба од хејтање. И Македонско шоу да беше немаше да дозволиме да победи Србин. Поздрав уште еднаш и без нервози :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Интересно е што прогнозите за победник испаднаа грешни, т.е. кажаа дека било 4 за Тони и 4 за Андреј, финалистите ги погодија али прогнозите беа на претпоставка.

И да на Тони хендикеп му е што е во македонија а Андреј е во близина и се гледа почесто со другите....

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Победи Андреј, ама реален победник е Тони !!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Наше дете е морален победник, не дека е наше и да не звучам ко недозреано дете, ама реално најмногу ја заслужи победата.
Поголема глупост од тоа гласовите да се даваат на крај откако сите ќе се исподружат помеѓу себе, ќе си ветат пари , ќе пијат по кафани нема. Ваква аматерска грешка верувам си има и позадина. Да гласаа на осторовот, поинакви ќе беа гласовите сигурна сум. Нејсе.
Тонка барем се покажа во одлично светло, ниеден македонец не може да му замери на однесувањето, башка придобивка му е што сега Балканот го знае. Да не заборавиме, овие натпреварувања се повеќе за промоција отколку за пари. Зашто од овие луѓе дали еден може да се нарече ВИП. Сега барем сите знаеме кој е што е.
Браво Тонка, секоја чест за одиграното.

M

Moon Child

Гостин
aли оно брате, он није оно брате причао српски иако брате ми кад смо у македонии причамо на нашим језикон и плус оно брате терамо да македонци са нама причају српски у својој земји
oн је као неки глупан јер ми причамо спрски свугда а он прича брате македонског
ах крфта нивна...многу се сељаци за оваа работа
...
и стварно шо му го дрнкаа на тони дека нон-стоп него некој го пуштил у некоја борба
еднаш кнез, еднаш таа плавата, еднаш не знам кој
онака тони ни еднаш не победил ферски, увјек неко га брате оно пустао тони да победи у борбу
Доста добро кажано. Кога гостуваат србите во наши шоуа на српски зборуваат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.464
А дали ќе пропаднеме ако не одиме?
Е тоа ќе го прашаш Тони, и луѓето кои се задолжени за тие работи. Уште пред почетокот се знаеше дека нема шанси да победи Тони, така беше и за Белов во Идол.

Z

Zoza

Гостин
E vaka da si kazam i jas: Vesna kaza pametno: i da ne pobedis Makedonija treba da te preceka kako heroj zasluzuvas :)
Toni mnogu dobro mu ja plesna na Nikola za toa zborenje na Mk i na Ivan koga mu kaza deka on ne se otkazal pa da se zbri demek mu popustila Biljana....se drugo decki se znae deka so iskompleksiran narod nemoze ni na masa da se sedne a kamo li da se igra nekoja igra...za nas Toni je pobednik i milo mi e sto Jelena dokaza deka ne e glupa kako sto ja praveja site i sto glasase za Toni....a uste pomislo sto Goca nemase ni eden glas hhihhi aj cao na ovaa strana osekam vo skoro ke bide stavena pod kluc :)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Ви ги читам постовиве и гледам некои многу се нервозни. Без нервози ова е само една обична игра. Знаете како викаат вистина е она во што ти веруваш. Јас верувам дека Тони е победник :) И пак ке повторам. БЕЗ ХЕЈТАЊЕ

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Али видовте на племенскиот совет , Тони ги уништи најдобро се престави!. Нека јадат бурек немал речник.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Зошто не сме моќни како србите па да си организираме наше.
И ќе се изедеме меѓу позиција и опозиција ние... :)

Него, секоја чест... јас го почитувам Тони сеа исто како да освоил олимписко злато! Браво Македонче! Имав подруго мислење за него, али сеа потполно го сменив. Им покажа дека е паметен, храбар, издржлив и дека има муда за разлика од многумината таму... со победников нејќам ни да го споредам... ебати мочкото... газолижач. А Кнеле беше врв... сеа со ова докажа дека е лицемерен, сам себе убијал направи.

Ипак, апла се знаеше. И Гоца го потврди тоа кога рече немојте да гласате како да е ова хуманитарна акција. Пак со таа глупа приказна, овој има најтежок живот му требаат парите.

Како и да е, РЕСПЕКТ за Тони, дочекавме конечно да имаме играч во вакви шоуа кој нема да не засрами и со кој може да се гордееме. Браво мајсторе!

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Наше дете е морален победник, не дека е наше и да не звучам ко недозреано дете, ама реално најмногу ја заслужи победата.
Поголема глупост од тоа гласовите да се даваат на крај откако сите ќе се исподружат помеѓу себе, ќе си ветат пари , ќе пијат по кафани нема. Ваква аматерска грешка верувам си има и позадина. Да гласаа на осторовот, поинакви ќе беа гласовите сигурна сум. Нејсе.
Тонка барем се покажа во одлично светло, ниеден македонец не може да му замери на однесувањето, башка придобивка му е што сега Балканот го знае. Да не заборавиме, овие натпреварувања се повеќе за промоција отколку за пари. Зашто од овие луѓе дали еден може да се нарече ВИП. Сега барем сите знаеме кој е што е.
Браво Тонка, секоја чест за одиграното.

Ама дали су часна пионирска реч да нико није никоме обечавао новца -.-'

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom