Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.412
Што е подобро од секс во 3ка? Српски режисер! :tapp:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Кој се надеваше на победа на Тони,едноставно треба да е слеп и да не разбира дека секој си гласа за својот(чест на исклучоци).Нека има шоу каде шо ќе имат 6 срби,6 македонци,па да видиме дали ќе е исто...Не го поштовав пред Сурвајвр,ама шо успеа 32 дена да изнервират 11 умишлени ѕвезди,најголема почит од мене
п.с.Ако мојт некој да го постират то шо го речепоследно на племенскиот совет...нешо I live,i know, i know,i ask.....ќе му бидам благодарен!:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тињааааа тиња тиња тиња тиња тиња тиња
се глеа кој беше со мозок мислам сериозно, се глеа кој беше филозоф и искуство полн во душа - тони милош и марко си се слични и се знаеше дека ќе се гласаат
таа шо смени мислење е едина шо укапира дека андреј е говно
а кнез испадна најголем шупак и плачипи*ка и не истрпи тоа шо му го плесна тони у лице - а гоца веќе ја мразеше, и веза неам како успеа да гласа за касуко
рестото се знаеше дека ќе гласаат за андреј иако и сами знаат дека тони беше солидно ниво погоре од него али срби си се држат...нивна работа

како и да е, многу тиња
..
се осеќам ко да глеав LOST задња сезона, се се измеша, се се “одизмеша“, све заврши неочекувано ко шо се очекуваше
контрадикторна заврша реченица која е најконцизна при објаснување на овој крај на Survivor

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Браво за Тони, не претстави на најдобар начин.. Неколку пати докажа оти е најслилен од сите.. Само немаше среќа, што имаше еден од Касуко и сите гласаа за него.. Само не ми е јасно која е таа борба кога Кнез го пуштил да победи?? :pos:

И честито за Андреј, од неговото племе ми беше најинтересен.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Си го знаевме сонот но уште повеќе сега ми е криво.НО НО НО што да речам за Тони да го видам во СКопје одма би му честитал од се срце,прав Македонец борбен искрен шо да речам не знам.Ајде Милан ама Кнез барем да останеше Баханди ако не за Тони за Кача да гласаше,а Билја џабе муабетите шо излегое демек му ја даде победата а апла очигледно беше дека не и држеше да влезе во соединувањето.Според мене после Тони и Кача,Андреј најзаслужено е победник.Не беше дволичен а и чесен и борбен шо е најбитно.Можеби играше улога срби ова она но не е тоа тоа.За крај можам да кажам БРАВО ГЕНЕРАЛ ТОНИ МАКСИМУС ЗЕН,чекаме некој таков и на наредното шоу.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Мислев дека ќе биде потесно гласањето...
Дечки за нас Тони е сто пати подобар и поискрен и поинтелигентен. Појак во борби и се!

Грешка му беше на Тони тогаш кога го нарече Кнез лицемер... можеби ќе добиеше сега глас од него.

Огромна грешка од Баханди што ја исфрлија Бојана наместо Андреј. ОГРОМНА!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Како прво, браво за Тони, заслужи да победи. Секоја чест мајсторе! А како второ, браво за Милош, Марко и Јелена, за објективноста и зборовите што ги кажаа при гласањето. За “победата“ на Андреј нема што да се каже... И да, “никому не сум ветил пари“ жими гзов, се залепија ко магнети Кнез и Бојана до него... Али што е тука е, Тони е морален победник како и да е. Браво!

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Најважно од се е што имавме таков претставник. За жал крајот иако непосакуван, таков беше. Андреј лигавчето ги зема парите. Арно кажа Гоца, соцаијалото демек...му дадоа кеш.

ТОНИ ЦАР!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Си го знаевме сонот но уште повеќе сега ми е криво.НО НО НО што да речам за Тони да го видам во СКопје одма би му честитал од се срце,прав Македонец борбен искрен шо да речам не знам.Ајде Милан ама Кнез барем да останеше Баханди ако не за Тони за Кача да гласаше,а Билја џабе муабетите шо излегое демек му ја даде победата а апла очигледно беше дека не и држеше да влезе во соединувањето.Според мене после Тони и Кача,Андреј најзаслужено е победник.Не беше дволичен а и чесен и борбен шо е најбитно.Можеби играше улога срби ова она но не е тоа тоа.За крај можам да кажам БРАВО ГЕНЕРАЛ ТОНИ МАКСИМУС ЗЕН,чекаме некој таков и на наредното шоу.
Да си се надоврзам на одличниов мој пост и да кажам дека Баханди требаше да мисли кога исфрлаа дека ВЕлико Вече ќе го гласа победникот и дека таму се се Касуковци.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Во која борба Кнез му попуштил на Тони бе? :nesvest:

Ама добро дечки... Оваа победа на Андреј беше на национално ниво да знаете. А и башка Андреј имал 6 месеци да им се упикава на неговите срби за глас.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.433
Поени од реакции
87.101
А зошто всушност идеме во вакви српски шоуа?

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Важно Тони си го доби гласот од Македонија, виде дека е наш победник!.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
кнез е црногорец али ви кажав јас уште на почеток дека никогаш не може некој од макеоднија да победи во српско шоу, така да малку се поандевав кога тони заводе 4-2 ама псоле кога видов дека кнез гласаше против баханди ми стана јасно дека пола естрада им е искомплесирана. као што пишаа тука тони не престави во одлично светло, идеме понатаму еден ден кога ќе дојде крајот на светот ќе победиме засекогаш о нашето царство ќе нема крај, верувајте знам што зборувам :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom