Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Лелееееееееее,аман,што ке беше ова?Секој ден ВитаНова,ке им изникне во стомакот,верувам дека после Сурвајвр нена да им текне да јадат такво нешто.:pos:
За Кача-ЕДЕН ГОЛЕМ АПЛАУЗ.Веднаш ја прочита Гоца...и мислам дека сепак она ке гласа за некој од Никола/Бојана.
Јас сепак останувам на своето дека Бојана ке го даде имунитетот на Никола,а и гледате и тие од Велико Вече го мислеа тоа.
Едвај чекам да го постават прашањето на Катерина дали чуствува нешто за Тони,има да се здрви :D

В

Вори

Гостин
Може некој да ја стави денешната епизода?Зашто вечер не ќе бидам во можност да ја гледам.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Вечер сите Касуковци ќе гласаат за Тони дека е најјак, така вика Бојана во најавата.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Лелелеле Кача срце си еееееееееееееееееее.Многу битна улога имаше вчера,го спаси племето со дуплиот глас а и самата си го зеде тајниот и кога ќе почуствува дека е загрозена ќе си го употреби.Мислам дека Бојана ќе си го задржи а Никола ќе лета 99%.И да даде Господ оваа Гоца да лета нај не фер играч,мрш пиздо една.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Само браво за Кача али уште поголемо браво за Марко. Типон требал за психолог да работи. Кача повече знае и гледа работи бидејќи е блиску до Гоца, а Марко нема никаков моабет и се му е јасно какви се работите до крај на играта плус победи во играта за анализа на играчите што беше на племенскиот. И тоа Гоца ме пукна више со женскиот клан исфеминизирана е скроз. За оваа само маж кој ќе ја клеца нон стоп и нема да ја пушти од кревет да стане. Незнам што толку ги мрази машкеве да не е лезбејка случајно а и како машко се понаша. Един за неа е цвеќе, барем не беше дволичен како неа и лигав.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
na zalost katerina ne go nasla imnunitetot
И ти беше блиску. хахах

А бе вие у Кача ли сумњате бе? :)
Многу ми е мило што Кача почна да губи поверење у Гоца и што не и кажа дали го нашла имунитетот.
Гоца ѓубрето одма и притрча демек и е гајле на неа... глупача.

Ќе ми каже ли некој зошто Марко и Тони си се ранат еден со друг? :pos2:
Т.е. Марко го рани Тони? хахаха Леле се пукнав од смеење на тоа, двајца мажи, огромни такви се ранат еден со друг хахах

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.349
И ти беше блиску. хахах

А бе вие у Кача ли сумњате бе? :)
Многу ми е мило што Кача почна да губи поверење у Гоца и што не и кажа дали го нашла имунитетот.
Гоца ѓубрето одма и притрча демек и е гајле на неа... глупача.

Ќе ми каже ли некој зошто Марко и Тони си се ранат еден со друг? :pos2:
Т.е. Марко го рани Тони? хахаха Леле се пукнав од смеење на тоа, двајца мажи, огромни такви се ранат еден со друг хахах
Ауу да и ја се убив од смеење, кутри Тони наш се е гладен сиротиот, овие па у тоа оризот све ставаат, прво вита нова, после тоа дојде александра со банана и неа ја акнаа у тенџерето :Ѕ , којзнае колку им е мака, барем Никола и Андреј сменија малку вкус кркнаа мевце, а ова другово се сиротиња, место да се наддаваа да биде интересно они сите ќутеа и накрај останаа со прстот в уста, Никола ама ослабел и Гоца, ова им дое ко гратис диета, и Веснето на пат беше ама сеа има крканција у тоа велико вече што немаат.
И да мислам дека Никола или Бојана ќе летаат вечер, Бојана ќе летне ако му го даде имунитетот на Никола...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Вечерва испаѓа Никола,со 5:2:2,по два гласа ќе имаат Тони и Јелена.
Инаку малку сте ми смешни со вашиве коментари за тоа кој каква личност бил и што луѓе биле,првин тие не се отидени таму да везат гоблени или да плетат чорапи,туку да играат игра од која зависи дали ќе преживеат или не.А она што го прават таму некои своето мислење го кажуваат јавно пред камера,некој не,зашто таму само по 5 до 6 саати се снима,што значи дека остатокот од времето ние всушност не знаеме што се случува помеѓу нив,а и според она што го гледаме не може да судиме за нив.Но во секој случај повеќе ги почитувам луѓево кој своето мислење и став јавно го кажуваат и не се кријат позади некој друг.А ако не постојат луѓе кои многу зборуваат ова шоу ќе беше досадно и никој немаше да го гледа,а и секогаш поопасни се оние што молчат одошто оние што зборуваат многу.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Вечерва испаѓа Никола,со 5:2:2,по два гласа ќе имаат Тони и Јелена.
Инаку малку сте ми смешни со вашиве коментари за тоа кој каква личност бил и што луѓе биле,првин тие не се отидени таму да везат гоблени или да плетат чорапи,туку да играат игра од која зависи дали ќе преживеат или не.А она што го прават таму некои своето мислење го кажуваат јавно пред камера,некој не,зашто таму само по 5 до 6 саати се снима,што значи дека остатокот од времето ние всушност не знаеме што се случува помеѓу нив,а и според она што го гледаме не може да судиме за нив.Но во секој случај повеќе ги почитувам луѓево кој своето мислење и став јавно го кажуваат и не се кријат позади некој друг.А ако не постојат луѓе кои многу зборуваат ова шоу ќе беше досадно и никој немаше да го гледа,а и секогаш поопасни се оние што молчат одошто оние што зборуваат многу.
Али повеќе шанси се има ако збориш пред камера пошо победникот го гласа публиката.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Али повеќе шанси се има ако збориш пред камера пошо победникот го гласа публиката.
Грешка си. Велико вече го гласа победникот. Публиката се важи како еден глас. Може да биде решавачки но немора да значи....

Р

~~РубинРед~~

Гостин
epa taka dadoa na najavata na ovoj sajtot kako goca i kazuva na jelena deka katerina i rekla deka ne go nasla od kaj da znaev deka Katerina e pametna pa taka zainaet rekla.....
Kaча го рече тоа зошто почна да се сомнева во Гоца и со право го рече тоа,ама вечерва ке се изненади кога ке го извади имунитетот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.573
Поени од реакции
87.863
Гоца со женскиот клан ми ги отече мадињава:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop