Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
бидејќи не гледам редовно сурвајвор може ли некој да ми каже на кратко шо бидна уште ли се у племињата тие двете, тони игра уште или е испаднат, што се дешава?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И да влезе во финале нема никој да гласа од големиот совет џабе се бори и убаво и нагласи Кнез
Се надевам дека ќе биде така. Иначе сакам Катарина или Тони да победат.

Z

Zoza

Гостин
otide rokvata :aplauz::aplauz::aplauz:

dzabe bojana da zboruva koj da glasat pred nea site ok na kraj aleksandra i andrej dadoa na znaenje deka em ne se drzat na dogovor em ne sakat Toni da si otide....sledeca Bojana I hope :helou:

Kolku e casual Toni svaka mu cast a muabetot deka kopal po novi e :smeshko:

A zaso nemase prasanjeto koe bese nameneto za katerina bas me interesirese nejnata reakcija :raz:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Аааа Гоца се изнервира, ќе го јаде некој.
На Тони што му беше филмот со тоа машките се во одлична позиција?? Сите му се смееја.
Еј значи мува не го лази човекот, водителов чита дека некој гласал за Тони, Тони ни да трепне ни ништо. Не знам како успеа.
Овие од Велико вече не ја прашаа Катарина тууу. Иначе добро си се забавуваат откако отпаднаа. Кнез со песните за Никола и Јелена ме пресмеа.
И пак ќе речам, Никола :drk::drk: Малце кога ќе се распее ме нервира, али нека му биде.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Кнез ме изнервира кога им се закани , мислам по кретенски неможеше да го направи тоа.

Гоца има добра тактика ама не верувам дека Јелена и Кача ке гласаат против Тони доколку тој нејзин досаден женски клан не се распадне.

Андреј прави фаци кога Тони дава изјава а после вика дека е Ок дечко , рап стап и слично. Типичен пример за Лицемерие.

Јелена е баш овца вунеста и како ке свират така ке игра.

Кача ме изненади пријатно и докажа дека моделите не се само анорексични глупи наркоманки.

Александра е многу тврдоглава и не верувам дека ке влезе во " Женскиот клан"

Марко нема завземено цврст став и премногу збори а малку кажува.

Никола е денешно жртвено јагне,поради тоа што не им даде конкретна причина зашто да гласаат за него.

Тони во право е дека нема женски клан поради тоа што верува во Јелена и Кача и јас мислам исто.Не верувам дека тие би гласале за него.Поготово не Кача :)

Толку од мене овој племенски совет.

Z

Zoza

Гостин
da dodadam najdobro prasanje postavi Milan spored mene samo on neznae deka Katerina veke ja procita Goca a Jelena toa go svaka sega pred nejniot tv....i se si mislam deka sega Goca ke se zavrte nakaj Marko poso ja prozivase skoro cel plemenski....Toni e u vazon casual batice nokt od prst ne go boli dali glasale ili ne za nego hahah

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
"Срцее" ама идол ти е Гоца a ? :icon_lol:
Хах, не воопшто. Ама вие многу ја напаѓате, ко божем вие да бевте во игра за 50.000 евра ќе си седевте со рацете скрстени. Јасно е дека Гоца е опасна, многу збори и да бев машко ќе ми ги потечеше со женскиот клан. Али секоја чест за жената, вака ко што тргнала ќе догура до финале. Е сега што никој од Велико вече нема да гласа за неа, тоа е друго 20.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Кнез ме изнервира кога им се закани , мислам по кретенски неможеше да го направи тоа.
Тоа беше договор. Намерно се договорија да рече Кнез со тој тон за овие да се заплашат за нешто што нема веза.

Андреј прави фаци кога Тони дава изјава а после вика дека е Ок дечко , рап стап и слично. Типичен пример за Лицемерие.
Eх, па сите се изнасмеаја Тони кога рече дека машките се во супер позиција. Прикажан беше само Андреј кога превртува со очи.

Александра е многу тврдоглава и не верувам дека ке влезе во " Женскиот клан"
Море се удружи со Гоца, ќе влезе во женскиот клан али таму ќе биде последна. Бојана нема да влезе.

Марко нема завземено цврст став и премногу збори а малку кажува.
Марко и мене ме нервира.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.927
Поени од реакции
23.366
Која епизода беше денеска, неможам на јутуб да ја најдам никако, или полесно ајде, ако може некој да ја најде нека ја стае овде или кај мене на профил ! Фала однапред !

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Која епизода беше денеска, неможам на јутуб да ја најдам никако, или полесно ајде, ако може некој да ја најде нека ја стае овде или кај мене на профил ! Фала однапред !
Еве ти ја цела..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom