Р
~~РубинРед~~
Гостин
Гарант Бојана го дава имунитетот на Ники
И неа да ја избацат?Гарант Бојана го дава имунитетот на Ники
Позагрозен е Никола отколку Бојана(мое мислење),целта им е да ги разделат,нели имаш забележано дека секогаш Бојана го вади своето душиче да не игра додека беа поделени во две племиња?И неа да ја избацат?
Не верувам.
Bojana i te kako e zagrozena ona toa si go znae,nego edvaj cekam da vidam koj denes ke zema crni glas se mi mirisa deka nekoj od kasuko ke go dobie... :raz:Позагрозен е Никола отколку Бојана(мое мислење),целта им е да ги разделат,нели имаш забележано дека секогаш Бојана го вади своето душиче да не игра додека беа поделени во две племиња?
Сега пак мислам дека повторно кe го стори истото.Не зборувај два пати,се може да се случи
Јес да и Бојана е загрозена,не велам не ама таа не дава да се пипне Никола бе :pos2:Иако моја желба е да испадне Александра,ама ке видеме што ке бидеBojana i te kako e zagrozena ona toa si go znae,nego edvaj cekam da vidam koj denes ke zema crni glas se mi mirisa deka nekoj od kasuko ke go dobie... :raz:
Јес да и Бојана е загрозена,не велам не ама таа не дава да се пипне Никола бе :pos2:Иако моја желба е да испадне Александра,ама ке видеме што ке биде
А вечер што ќе има?? Само маубети, или...??? Црн/Дупли глас??
А вечер што ќе има?? Само маубети, или...??? Црн/Дупли глас??