Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Р

~~РубинРед~~

Гостин
И неа да ја избацат?
Не верувам.
Позагрозен е Никола отколку Бојана(мое мислење),целта им е да ги разделат,нели имаш забележано дека секогаш Бојана го вади своето душиче да не игра додека беа поделени во две племиња?
Сега пак мислам дека повторно кe го стори истото.Не зборувај два пати,се може да се случи :)

Z

Zoza

Гостин
Позагрозен е Никола отколку Бојана(мое мислење),целта им е да ги разделат,нели имаш забележано дека секогаш Бојана го вади своето душиче да не игра додека беа поделени во две племиња?
Сега пак мислам дека повторно кe го стори истото.Не зборувај два пати,се може да се случи :)
Bojana i te kako e zagrozena ona toa si go znae,nego edvaj cekam da vidam koj denes ke zema crni glas se mi mirisa deka nekoj od kasuko ke go dobie... :raz:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Bojana i te kako e zagrozena ona toa si go znae,nego edvaj cekam da vidam koj denes ke zema crni glas se mi mirisa deka nekoj od kasuko ke go dobie... :raz:
Јес да и Бојана е загрозена,не велам не ама таа не дава да се пипне Никола бе :pos2:Иако моја желба е да испадне Александра,ама ке видеме што ке биде :)

Z

Zoza

Гостин
Јес да и Бојана е загрозена,не велам не ама таа не дава да се пипне Никола бе :pos2:Иако моја желба е да испадне Александра,ама ке видеме што ке биде :)

abe ona moze mnogu raboti da ne dava :pos2: ama fakt e deka veliko vece i goca tim vo pridruzba na aleksandra i andrej sakat da gi razdelat

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
А вечер што ќе има?? Само маубети, или...??? Црн/Дупли глас??

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
За два дена го најде тајниот имунитет и освои двоен глас :aplauz:

В

Вори

Гостин
Утре на племенскиот лета или Андреј или Никола...изгледа ќе испадне точна претпоставката дека само жени останале до финале.

Ја сум сигурен дека жениве ќе се спојат и ќе ја избацат прво Бојана и после ќе ги рендаат Марко и Тони.И мислам дека Александра ќе биде со Гоца и компанија до крај.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Ем го најде имунитетот, ем си освои дупли глас.. така да утре мислам дека ќе го избацат Никола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom