Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Емисијата мислим дека иде у Субота на некоа од србските телевизии, кај нас у Недела па може да се титлува а не да коментира истовремено

На Fox оди околу 8 сатот кај нас околу 11 вечерта во недела. Така да нема време да се преведе и да се титлова. И мене ме нервира затоа што не знае кога да преведе и што да преведе и зема многу време од следниот говорник и ни тој го слуша во моментот ни ние го слушаме. Едноставно знам дека таква е процедурата законски и жива среќа што не е француски survivor затоа што и тој немаше да разбере :)

Што сте се загнале по Томче бе:icon_lol:
Оставете го намира,што е крив човекот ко поим нема...
Најважно е да се вратат Тони и Марко назад
а по најавата и во фејсбук групата дојдов до информација дека тие двајца ке се вратат.
Едвај чекам вечерва :vozbud:

Во последната борба, тоа кој да се врати во новото соединето племе, победува Марко и треба да избере еден да води со него и мислам дека Тони ке биде избран.

^^
Кога сака некој да каже нешто што знае дека ќе се случи нека го стави во спојлер, па ако сака некој од нас да го прочите ќе го отвори !!

Не се знае што како ќе биде у борбата само може да погодуемо, истовремено се со давање на емисиите со Фокс таке остануе да видимо вечер што ќе се деси

Во последната борба, тоа кој да се врати во новото соединето племе, победува Марко и треба да избере еден да води со него и мислам дека Тони ке биде избран.

Изгледа си во право. Еве што ќе гледаме вечер:

http://sitel.com.mk/tv/emisii/survivor-vip
(скролајте најдоле за клипот)

Тони победува во играта, и го носи Марко со себе во соединувањето... Има опис на епизодата на ОБН страната..

Тони победува во играта, и го носи Марко со себе во соединувањето... Има опис на епизодата на ОБН страната..

А нели Тони го испушти песокот и победникот е Марко?Или сум грешка

Тоа ти е кога го пушта песокот последен ( победува односно)

На тоа мислев,сакав да кажан дека мислев дека ке биде првиот е оној кој го испушта песокот и губи и потоа Марко победува и го избира Тони,лошо сум сфатила како и да е.

Аметериве Сител ептеп лоши најави прават ич не те држат во неизвесност како што тоа го прават србиве.

Аметериве Сител ептеп лоши најави прават ич не те држат во неизвесност како што тоа го прават србиве.

Во право си,многу идиотска најава :tapp:
Сега подобро и да не гледаш знаеш што ке се случи :toe:

e vaka vo igrate ne e pesok tuku luspa od oriz i kako vrne ta e se poteska i poteska Marko e e disklavifikuvan bidejki koristel edna raka a ne dve na kraj ostanuva Bijana i Toni i Bijana namerno gubi bidejki sakala toni da odi ama potoa andrej mu kazuva na toni deka treba da povede uste eden so nego i toj go nosi Marko ova e tocno 10000000000000000% moze i da se kladime koj saka :vozbud:a ovoj sto trese zeleni vo nedela stvarno nema vrska titlovi bar od srpski mozat za 1 cas da se napravat a emisijata ne e u Zivo pa da nema vreme tuku e snimena bar edna nedela unapred (mislam na "povratak u civilizaciju" )

--- надополнето ---

^^
Кога сака некој да каже нешто што знае дека ќе се случи нека го стави во спојлер, па ако сака некој од нас да го прочите ќе го отвори !!
ako nekoj nesaka da znae sto ke se sluci voopsto nema ni da ja cita temava tuku ke si ceka da vidi u emisija :tv:

ako nekoj nesaka da znae sto ke se sluci voopsto nema ni da ja cita temava tuku ke si ceka da vidi u emisija :tv:
За твоја информација темата не е да се искажува однапред што ќе се случи во Survivor, туку општ коментар за игрите, натпреварувачите ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom