Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[video]http://www.youtube.com/user/mixbox2010#p/u/19/k-FeJpwNSlE[/video]

Мислам дека го бараш ова да го видиш после 11мин, поточно околу 11:20.

Ne be brat ona misli za vo emisijata valjda sto kako peel,a uste nema staveno klipcinja mixbox taka da utre ke te osvezime crazy...........se izvinuvam za latinicava ali od wc od lap top pisuvam.
Polnokna serka ebem li mu mater :toe:

Добро овој кретенов Томче ќе ја затне устата некогаш или толку е кретен што мисли дека не разбираме што зборуваат?Па и Тони го преведува еј...

Јас пак како неупатена да си прашам ова у некоја од емисииве било? Која песна ја рапуваше? Како изреагираа другиве?

Не ме интересира шоуто, ама си поштувам вакви настапи, затоа и ме интересираат и прашувам. Се извинувам шо се избацувам како Џокер у покер. :)

п.с кој е Томче и што толку ви згрешил гледам го убивте од пцуење чоекот. :))) И кој Пеце :))

Од 11 минута па натака :)

мене ме интересира дали се наоѓа она песничкана која ја склопуваше Кнез за кикоман

Не мрчете зашто Томче преведува, законски не смее да оди во етер странска емисија без превод. Значи тоа МОРА Сител да го прави, инаку ќе биде санкциониран.

Не мрчете зашто Томче преведува, законски не смее да оди во етер странска емисија без превод. Значи тоа МОРА Сител да го прави, инаку ќе биде санкциониран.

Па нека стават од доле превод ако е толку важно...само лае со устата неможе да слушнеш нешто саглам од него ама како и да е мора да го трпиме!

Абе ОК тоа,и јас сум ЗА такви работи сепак ова е Македонија не србија ама човекот нема осет.значи незнае да одбере прав момент кога да преведе што било кажано,глупости преведува еве на пример вчера,зошто ни го преведуваше Тони жити бога ? Нема осет типот,не се ова тие сасуке игрите па да си игра пенис,на нив стварно ми е смешен што си лупа безвезе ама ова е сосема друг тип на емисија.

Емисијата мислим дека иде у Субота на некоа од србските телевизии, кај нас у Недела па може да се титлува а не да коментира истовремено

Ја не знам шо се нервирате со Томче и со „професионалноста“ на Сител.
Фино лепо си пуштиш другиот ден на нет... Ни Томче ни бутур, на мира си гледаш без реклами како човек.

tomce-dzaka-hologram.jpg

А еве го Томче :):)

мене ме интересира дали се наоѓа она песничкана која ја склопуваше Кнез за кикоман

http://www.youtube.com/user/mixbox2010?blend=1&ob=4#p/u/4/8UhBP0YyEds

Повели, пушти од 6та минута.

Инаку, за Томче муабетов... Сите не нервира. Него се сеќавам истото се случуваше и со Ненад од А1 на Операција Триумф. Тогаш он се правдаше дека во договорот што го потпишувале они за правата да го емитуваат тоа шоу, стоело дека морало да има на македонски јазик нешто. Така нешто збореше. Но сепак, враќање во цивилизација не оди во живо на сител, па можат превод да стават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom