Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заради овој идиотов што коментираше кечери не ги слушнав најдобрите делови од емисијата.. е*ате шупакот!

Кнеле бисер до бисер... :pos:

Кнеле мајсторе бисер на неделата си :):):):)

Пеце ој си легни си. Ќе повратев ако уште малце прозбореше на „српски“. Огромна почит за Тони што си збореше на македонски. :zver:

Да да на сред белград,го поштувам човеков еј жими се !!

Јас пак како неупатена да си прашам ова у некоја од емисииве било? Која песна ја рапуваше? Како изреагираа другиве?

Не ме интересира шоуто, ама си поштувам вакви настапи, затоа и ме интересираат и прашувам. Се извинувам шо се избацувам како Џокер у покер. :)

п.с кој е Томче и што толку ви згрешил гледам го убивте од пцуење чоекот. :))) И кој Пеце :))

niso ne razbrav tomce ne prevede se :tapp::tapp::tapp:

da mu e**m mameto pa daj bre zakuti veke ednas :nerv:

GO NAJAVUVAT TONI I MILOS BENDOT SVIRE MUZIKA---SKOPJE
ama merak mi napravi toa....i dodeka nas Toni si zborue Makedonski ide Pece i on to pocinje srpski da PRICA :tapp:

kolku mi bese smesen Toni koga pocna da si svirka koga Ivan zborese za nivte gazovi :pos2: so toa guzevi nesto? :pos2::pos2::pos2:

sepak mozam da kazam i Andrej me iznenadi tolku dobro ponasanje a i nekako so Toni bas prijatelski nastrojeni :wink:
Milos- :zver:

ama i ovaa "intervjuto" na Ivan dobro bese denes....inace Jelena zalnata koga i da zborese jas nemozev da ja slusam i razbiram "poso Tomce mi preveduvase prethodnoto so bev go RAZBRALA" :angry3:

kako se vika pesnava so ja rapuvase Toni od ovoj tomce ne slusnav :nesum:

--- надополнето ---

a uste nesto slusnav (fala Bogu tomce molcese) koga Toni zborese a Milos mu preveduvase na Ivan ahahaahaha

Тони се враќа во обидинувањето!!! еве доказuntitled.JPG

1.Јас пак како неупатена да си прашам ова у некоја од емисииве било?
2.Која песна ја рапуваше?
3.Како изреагираа другиве?
4.п.с кој е Томче и што толку ви згрешил гледам го убивте од пцуење чоекот. :))) И кој Пеце :))
1. Да ова беше во емисијата "Враќање во цивилизација" гостин беше Тони Зен и уште 2-3 други.
2.Мислам дека се вика Скандал.
3.Ги дадоа само 2 секунди Андреј и Јелена како играат.
4.Томче сигурно го знаеш еден ќељав порано беше во А1 во кечери и мислам едно време во Екслкузив а сега е во Сител. Прво ги коментираше оние јапонцине во она шоуно "Доаѓа Нинџа" а сега од него неможе да се изглеа на раат една емисија од овие "Враќање во цивилизација" дека буквално на секој 5 минути он мора да преведе што кажале и така уствари се губи пола емисија.
А Пеце е еден од двајцата македонци во минатиот Survivor.

Извини друже немав нет деновиве па дури сега видов:smir:

Проблемот е што Томче не преведуа туку ни раскажува што се случува во студио:tapp:. Вика и сега ќе ја погледнеме најинтересната случка број 3, каде.....
После вели: сите разбравте што сака да каже; и си продолжува да раскажува нешто друго:tapp:. Он не преведува туку води емисија.

Па добро може да е неписмен толку, се става во улога на водител а не преведувач. ..

Али не го кривим него туку тие од редакција, тие се глупите што го ставиле или пак што му дозволиле така да се однесува.

Демек српскиот јазик е толко комплициран и не разбираме ништо, ни треба преведување :tapp:
Пак ќе кажам, едно големо браво за Тони Зен што си зборува македонски, а не како оној Пеце да си го прекршува јазикот :nesvest:

Јас пак како неупатена да си прашам ова у некоја од емисииве било? Која песна ја рапуваше? Како изреагираа другиве?

Не ме интересира шоуто, ама си поштувам вакви настапи, затоа и ме интересираат и прашувам. Се извинувам шо се избацувам како Џокер у покер. :)

п.с кој е Томче и што толку ви згрешил гледам го убивте од пцуење чоекот. :))) И кој Пеце :))

[video]http://www.youtube.com/user/mixbox2010#p/u/19/k-FeJpwNSlE[/video]

Мислам дека го бараш ова да го видиш после 11мин, поточно околу 11:20.

niso ne razbrav tomce ne prevede se :tapp::tapp::tapp:

da mu e**m mameto pa daj bre zakuti veke ednas :nerv:

GO NAJAVUVAT TONI I MILOS BENDOT SVIRE MUZIKA---SKOPJE
ama merak mi napravi toa....i dodeka nas Toni si zborue Makedonski ide Pece i on to pocinje srpski da PRICA :tapp:

kolku mi bese smesen Toni koga pocna da si svirka koga Ivan zborese za nivte gazovi :pos2: so toa guzevi nesto? :pos2::pos2::pos2:

sepak mozam da kazam i Andrej me iznenadi tolku dobro ponasanje a i nekako so Toni bas prijatelski nastrojeni :wink:
Milos- :zver:

ama i ovaa "intervjuto" na Ivan dobro bese denes....inace Jelena zalnata koga i da zborese jas nemozev da ja slusam i razbiram "poso Tomce mi preveduvase prethodnoto so bev go RAZBRALA" :angry3:

kako se vika pesnava so ja rapuvase Toni od ovoj tomce ne slusnav :nesum:

--- надополнето ---

a uste nesto slusnav (fala Bogu tomce molcese) koga Toni zborese a Milos mu preveduvase na Ivan ahahaahaha
Скандал се вика песната.
Инаку остајте го Томче дечкото си е влезен во некој фазон ни самиот незнае во кој. Веќе не вреди нервирање за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom