Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

Zoza

Гостин
zborot ZMIJA e mal za goca :pov::pov::pov::pov:

zalniot misle site se posteno ko nego sega koga gleda koj znae kako se cuka vo glava i se prasuva kako mozelo eden metar i kebap covek da go izlaze.....SE UTEPAV OD PLACENJE OFFF

Ajde barem covekot zasluzi da bide so normalni luge kako Toni Marko Vesna Biljana Milance....

da ima goca tuka nekade vo mojot grad koncert ako ne bi otisla da ja plujnam samo da ne se vikam kako so me krstile

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
А бе оној на YouTube веќе го аплоудирал првиот дел од вечернава епизода, брз е дечкото еј.
Инаку се изнагледавме солзи вечерва. Колку беа изненадени дека Чоми не го нашол имунитетот еј...
Леле на Племенскиот Катарина коа си бришеше солзи една фаца шо направи јуууу хахаха , го чекам оној од YouTube да го качи тој ќе ви покажам...

Иначе еве ја малата борба... Мене ич не ми беше интересна...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Мене па Гоца во последниве епизоди баш ми изгледа ок. Јес да многу збори. Али еве на пример вечер и беше криво што испадна Милош.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Мене па Гоца во последниве епизоди баш ми изгледа ок. Јес да многу збори. Али еве на пример вечер и беше криво што испадна Милош.
Да не има некој информација како ќе биде по соединувањето. Што ќе се случува со Ново кралство. Дали овие соедниетиве ќе се борат против новото кралство или ќе се приклучат само еден двајца од новото кралство на соединетите сили на Касуко и Баханди ? :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Гоца е дволична до немајкаде. Јес да си се држеа жените одамна, ама пак не беше сигурна во нив и во себе и ги набедуваше да гласаат за Милош. А после се прави фина пред Милош, као „не, не кој јас... ма неее...чиста сум јас..“, тикви си чиста. Каков човек е оваа... ц, ц, ц.... го предаде Милош со бакнеж.

Z

Zoza

Гостин
uste pa veli deka ke vratila hrana cistenje zabi banjenje samo TONI DA GO VRATILA NAZAD....koja kretenka auuuu za Andrej ke bidam ke go bodram (iako e fakt deka ne go podnesuvam vo torba so se aleksandra groznata i edin) ama za Goca ni mrtva

В

Вори

Гостин
Значи Чоми отпадна а?Ја не бев во можност да ја глеам епизодата,ама глеам дека тој отишол во Кикоман :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
не глеав сеа читам жениве остнале би требало гоца да лета следна ако не дојде соединувањето никој незнае кога е

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
uste pa veli deka ke vratila hrana cistenje zabi banjenje samo TONI DA GO VRATILA NAZAD....koja kretenka auuuu za Andrej ke bidam ke go bodram (iako e fakt deka ne go podnesuvam vo torba so se aleksandra groznata i edin) ama za Goca ni mrtva
А зошто па овие три шпекулираа дека Милош ќе гласа или за Катарина или за Јелена? Зошто Милош не би гласал за Гоца? Зошто ја сака толку?

Z

Zoza

Гостин
А зошто па овие три шпекулираа дека Милош ќе гласа или за Катарина или за Јелена? Зошто Милош не би гласал за Гоца? Зошто ја сака толку?
ne ja saka covekot neznaese za koj da glasa sam si kaza deka namerno ne zedol crni glas radi toa sto ne bi znael na koja da go stavi i neugodno bi mu bilo da go stavi na nekoja...celo vreme davase intervju deka nema pojma za koj ke glasa i ke odi eci peci pec...covecevo si e fer i iskren be koj znae sega doma kako si veli:eee Milose so kakvi otrovnici si imal rabota...

--- надополнето ---

samo ne mi e jasno koga ke bide ovaa uedinuvanje aman...fakt e goca deka e prva na tapet aloooo kasuko i go tokmat odamna....a ako ostanat trite fakt ke izgubat i na koja li od dvete ke se pravi dobra ne mi e jasno....nemozam da ja smislam aman tolku mala nikakva ama pa zloba be so ima u nea toa cudo da vidis...

Milos vo Kikoman Kasuko ke se zacudat koga ke vidat deka samo dve zeni i edna pijavica im idat za borba

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.849
Поени од реакции
8.247
уште колку дена ќе трае Survivor? сакам да почне со непознати личности а не V I P и би сакал наредна година да биде на Тајланд ептен убав остров е

Z

Zoza

Гостин
уште колку дена ќе трае Survivor? сакам да почне со непознати личности а не V I P и би сакал наредна година да биде на Тајланд ептен убав остров е
ovie tamu nemat ni V od vip...moze samo vesna da ja dobie taa titula za vip drugite se sve samo vip ne...koj e vip andrej?propadnat voditel...Edin koj tolku dobar so srbija ne go saka pa igra vo Grcija? Bojana Katerina Aleksandra Nikolija Jelena Biljana sto pojma nemav ni koj se dodeka ne pocna survivor...Rokvata i Bulat sto samo po kafani rokat"i tebe sam sit kafano da bog da se zapalila":tapp:
Knez?sto osven bubamarata druga pesma mu i neznam ili pa Milan balerina..............ne se za mene tie vip moze za nekoj se ama za mene jok :nenene:

iskreno Toni vo Srbija pitanje e dali nekoj go imal i slusnato pred survivor a i vo mk ne e bas vip neli?realno :helou:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Интересно песниче на Марко :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
ovie tamu nemat ni V od vip...moze samo vesna da ja dobie taa titula za vip drugite se sve samo vip ne...koj e vip andrej?propadnat voditel...Edin koj tolku dobar so srbija ne go saka pa igra vo Grcija? Bojana Katerina Aleksandra Nikolija Jelena Biljana sto pojma nemav ni koj se dodeka ne pocna survivor...Rokvata i Bulat sto samo po kafani rokat"i tebe sam sit kafano da bog da se zapalila":tapp:
Knez?sto osven bubamarata druga pesma mu i neznam ili pa Milan balerina..............ne se za mene tie vip moze za nekoj se ama za mene jok :nenene:

iskreno Toni vo Srbija pitanje e dali nekoj go imal i slusnato pred survivor a i vo mk ne e bas vip neli?realno :helou:
Е да ми извиниш, на нашата ни крш естрада, Тони и Слаткар (Слаткар за жал) се вип. Може во Србија никој не го знае али тука па нема кој не го знае. Не зборам дека е квалитетен како рапер или нешто слично, али популарен е.
И друго, па зар очекуваш Цеца да се пријави на Вип Преживеан кога таа од еден концерт ги зема дупло појше пари од наградава тука. Фала Богу дека нема да се пријават многу познати фаци туку оние на кои кариерата им е, да речам, во застој.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.849
Поени од реакции
8.247
http://worldofbigbrother.com- тука има за сите реални шоуа на светов кога почнуваат и други информации само чудно ми е зашто немаат пишано за Идолот во Македонија и Сам свој мајстор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom