- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Да и после отиде да брка муви:pos2:А кој испадна синоќ? Кнез?!
Да и после отиде да брка муви:pos2:А кој испадна синоќ? Кнез?!
не бре отиде да кува пиринаЧ за ВеснаДа и после отиде да брка муви:pos2:
Абе они така си зголемуваат популарност. Во секој од постовите на форумов се спомнува Гоца. Неа тоа и одговара, па сеа дали е за добро или лошо, тоа е друго 20.Ама најзабавно ми е што ова познативе ко да не се свесни дека кад тад шоуто ќе заврши и ќе мора да се вратат на старата работа. Што се бламираат рушејќи си имиџ не ми е јасно.
А ако Кнез имаше таен имунитет (Тони незнаеше дали има или не) и Тони да се воздржи од гласање, Кнез гласа за Тони а сите други за Кнез... тогаш Тони ќе леташе... Добро напраи Тони, добро...Можда Кнез е егоцентрик и нападен и можда сака да се фали, али дека е лицемерен и себичен не видов никаде. Тони претера со таквата изјава и баш он искочи лицемерен, некако многу лесно го наговорија, а јас си мислев дека е ок дечко кој си држи до свое мислење. Мислам глупо е што му даде црн глас на Кнез кога сите беа договорени дека ќе гласаат за него, ја да бев на негово место ќе се воздржев од гласање и ќе го задржев гласот.
Ако имаше Кнез таен имунитет и пример сите гласаат за Кнез а он самиот гласа за Тони, тогаш гласовите против него се поништуваат и ќе останеше само еден глас важечки а тоа ќе беше неговиот против Тони. Барем како што јас разбрав така е.^ ???
Не ми е јасно како Тони би летал ако само кнез гласа за него
Ама ако Кнез го имаше најдено имунитетот, они ќе гласаа зите за Кнез, а Кнез можеше да гласа за Тони и Тони да отпадне. Затоа Тони му даде црн глас, за да се заштити себе, и затоа рече дека е лицемерен (затоа што Кнез рече дека јан доверба има у Тони, и Тони тоа го протолкува као овој да се сожали и да не му го даде нему црниот глас).Можда Кнез е егоцентрик и нападен и можда сака да се фали, али дека е лицемерен и себичен не видов никаде. Тони претера со таквата изјава и баш он искочи лицемерен, некако многу лесно го наговорија, а јас си мислев дека е ок дечко кој си држи до свое мислење. Мислам глупо е што му даде црн глас на Кнез кога сите беа договорени дека ќе гласаат за него, ја да бев на негово место ќе се воздржев од гласање и ќе го задржев гласот.
Абе на кому викаат да го напушти племето? Од најавата не се гледа тоа, не измислувајте.Шо се однесува до синоќа не требаше Тони така да го наречи,барем не тој збор зашто Кнез не беше до толку.
А со најавава тотално се збунив...дали дојде обединувањето или од каде во вторник му викаат да го напушто племето,ни совет ни ништо.