Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Браво за Тонка, ме воодушеви. Не дека е наше, ама стварно го бива. Не кова заговори, не трачари, ја игра играта како што треба. Во почетокот се чудев зашто толку смирено седи одстрана и молчи, ама на крај излезе дека така било најдобро. А оној глумацон Милош е така смешно човече, секој чест. Покрај Тонка еден од омилените ми е од таму.
На Гоца треба да и дадат казна да се затне на еден ден, како не ја здоболе уста од дрдорење, сплеткарење и ковање заговори. Бре која злоба. Ама најзабавно ми е што ова познативе ко да не се свесни дека кад тад шоуто ќе заврши и ќе мора да се вратат на старата работа. Што се бламираат рушејќи си имиџ не ми е јасно.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ама најзабавно ми е што ова познативе ко да не се свесни дека кад тад шоуто ќе заврши и ќе мора да се вратат на старата работа. Што се бламираат рушејќи си имиџ не ми е јасно.
Абе они така си зголемуваат популарност. Во секој од постовите на форумов се спомнува Гоца. Неа тоа и одговара, па сеа дали е за добро или лошо, тоа е друго 20.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Можда Кнез е егоцентрик и нападен и можда сака да се фали, али дека е лицемерен и себичен не видов никаде. Тони претера со таквата изјава и баш он искочи лицемерен, некако многу лесно го наговорија, а јас си мислев дека е ок дечко кој си држи до свое мислење. Мислам глупо е што му даде црн глас на Кнез кога сите беа договорени дека ќе гласаат за него, ја да бев на негово место ќе се воздржев од гласање и ќе го задржев гласот.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Шо се однесува до синоќа не требаше Тони така да го наречи,барем не тој збор зашто Кнез не беше до толку.
А со најавава тотално се збунив...дали дојде обединувањето или од каде во вторник му викаат да го напушто племето,ни совет ни ништо.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Можда Кнез е егоцентрик и нападен и можда сака да се фали, али дека е лицемерен и себичен не видов никаде. Тони претера со таквата изјава и баш он искочи лицемерен, некако многу лесно го наговорија, а јас си мислев дека е ок дечко кој си држи до свое мислење. Мислам глупо е што му даде црн глас на Кнез кога сите беа договорени дека ќе гласаат за него, ја да бев на негово место ќе се воздржев од гласање и ќе го задржев гласот.
А ако Кнез имаше таен имунитет (Тони незнаеше дали има или не) и Тони да се воздржи од гласање, Кнез гласа за Тони а сите други за Кнез... тогаш Тони ќе леташе... Добро напраи Тони, добро...

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Од каде знаеш дали Кнез бил лицемерен или не ? Од цел ден ние само 20 минути глеаме што се случува на островот. Од каде знаеш што се дешавало ,,позади камерите'' ? А за себичност покажа кога имаа караоке. Плус Тони рече ,,јас знам'' што значи сигурно имало причина што го нарекол лицемерен.

Z

zmej gorjanin

Гостин
^ ???
Не ми е јасно како Тони би летал ако само кнез гласа за него

М

Мартин`

Гостин
^ ???
Не ми е јасно како Тони би летал ако само кнез гласа за него
Ако имаше Кнез таен имунитет и пример сите гласаат за Кнез а он самиот гласа за Тони, тогаш гласовите против него се поништуваат и ќе останеше само еден глас важечки а тоа ќе беше неговиот против Тони. Барем како што јас разбрав така е.
Наводно како што читам дека што се шпекулира ќе биде исфрлена Гоца и тоа затоа што ги прекршила правилата на некоја игра изгледа или нешто слично па затоа Катерина и Јелена плачат на видеото погоре.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Жал ми е за Кнез сепак не беше толку лош како што некој кажуваат.Добро може малце подосаден ама не со лоша намера.Најнегативна и најзлобна во нивното племе ми е Гоца.Колку е лицемерна само тука вика за другото племе дека многу сериозно го сфатиле шоуто а не е свесна ни самата дека само и меле устата кој да избркаат што да прави како да се бори.Под хитно треба да лета она

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ама ако Кнез го имаше најдено имунитетот, они ќе гласаа зите за Кнез, а Кнез можеше да гласа за Тони и Тони да отпадне. Затоа Тони му даде црн глас, за да се заштити себе, и затоа рече дека е лицемерен (затоа што Кнез рече дека јан доверба има у Тони, и Тони тоа го протолкува као овој да се сожали и да не му го даде нему црниот глас).

М

Мартин`

Гостин
И да според мене барем онака што ми иде на памет, мислам дека овие плачат зошто можеби (повторно) ги разделиле во нови племиња оти како што глеам стоеа Јелена и Катерина па може они се назначени како воџи на племињата а зошто они се онака нај другарки во племево па плачат. Или пак ги разделиле двете од Тони и остала екипа ..

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Шо се однесува до синоќа не требаше Тони така да го наречи,барем не тој збор зашто Кнез не беше до толку.
А со најавава тотално се збунив...дали дојде обединувањето или од каде во вторник му викаат да го напушто племето,ни совет ни ништо.
Абе на кому викаат да го напушти племето? Од најавата не се гледа тоа, не измислувајте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom