- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Ќе ја биде ли западна?
Мислам дека ќе можеш.За работното место сигурно,а за фирмава сум сигурен 90%Откако успешно ја ослободивме Македонија од окупација јас отидов на заслужен одмор во Бразил... на плажа малку де.
Не бе озбилно, извршував мисии, него да ве прашам, Дали ќе смета нешо тоа што сум во Бразил на работното место (кое е во Македонија) и дали ќе можам да си го продавам производот од мојата фирма на македонскиот пазар или...?
Ќе можеш (и двете).Откако успешно ја ослободивме Македонија од окупација јас отидов на заслужен одмор во Бразил... на плажа малку де.
Не бе озбилно, извршував мисии, него да ве прашам, Дали ќе смета нешо тоа што сум во Бразил на работното место (кое е во Македонија) и дали ќе можам да си го продавам производот од мојата фирма на македонскиот пазар или...?
Мора да си левел 15+ за да тргуваш на Monetary market.Ако си,одиш таму и си одбираш со која твоја валута што да купиш од пазарот.Во случајов ако сакаш да купиш МКД оди Monetary market и горе лево одбери од валутите МКД и ќе ти даде понуди.Дали и како да го претворам златово во MKD ?