ako si eMakedonec treba da ima[ 100 MKD na smetkata i ispolneto eШо е финтава со мисијава Ел Дорадо..земав тикет..отидов во Бразил..не ми дава дека е исполнето...а и ова have a 100 local currency in your accunt некна ми пишуеше 4/100 прееска 1/100 а сеа коа отидов во Бразил 0/100? хелп?
Треба да имаш 100 локални пари т.е. бразилски. Смени си и ќе си ја поминиш мисијата.Шо е финтава со мисијава Ел Дорадо..земав тикет..отидов во Бразил..не ми дава дека е исполнето...а и ова have a 100 local currency in your accunt некна ми пишуеше 4/100 прееска 1/100 а сеа коа отидов во Бразил 0/100? хелп?
Da ne treba 100 brazilski pari da ima ?ako si eMakedonec treba da ima[ 100 MKD na smetkata i ispolneto e
јас имав 100 МКД па исполнува услов-треба да одам до бразил ама не давам пари за такви мисии-мислам дека не се исплаќаТреба да имаш 100 локални пари т.е. бразилски. Смени си и ќе си ја поминиш мисијата.
Da ne treba 100 brazilski pari da ima ?
Треба да има 100 локални пари, во случајов е во Бразил треба 100 бразилски да си купи.јас имав 100 МКД па исполнува услов-треба да одам до бразил ама не давам пари за такви мисии-мислам дека не се исплаќа
а како ми пишува дека исполнувам услов ?! уште треба да одам Бреазил,ама да одам и да се вратам негде над 70 МКД ќе фати сигурно....не се исплаќаТреба да има 100 локални пари, во случајов е во Бразил треба 100 бразилски да си купи.
Јас бев во Боливија, послаба им е валутата помалку дадов голд за да сменам, можеби не се исплати оваа мисија ама важно ќе ја тргни и ќе ти даде нова.
Пиши му на benzinMKD уште 1 карта му остана..така даваа како ми пишува дека исполнувам услов ?! уште треба да одам Бреазил,ама да одам и да се вратам негде над 70 МКД ќе фати сигурно....не се исплаќа
види шо ќе напрајш-мене ми пиши дека исполнувам ама сум во МКД не во Бразил !Пиши му на benzinMKD уште 1 карта му остана..така дава
Тебе ти пишува дека исполнуваш услов 100 Local currency затоа што имаш 100 мкд во Македонија, кога ќе заминеш во Бразил ќе треба да имаш 100 локални пари т.е. 100 бразилски пари, во Боливија 100 боливиски пари и т.н.а како ми пишува дека исполнувам услов ?! уште треба да одам Бреазил,ама да одам и да се вратам негде над 70 МКД ќе фати сигурно....не се исплаќа
Ко шо глеам различно е тоа што ти го бара тебе,и тоа мене што ми бараше за исполнување на мисијата.ј
[/COLOR]
Затоа што се праиш паметен и сакаш да заштедиш на карта, ете затоаеве јас мавнав 100 бразилски ми дава исполнет услов..ги сменив пола...не бе брате..треба 100 бразилски..а воа условов со Be located..зашо не ми го исполнуе?
ах бе ..ја географија 5 ка имав ..па си знам дека Бразил е во јужна америка...а ова за областа ич не ни видов...и сеа чаре?Затоа што се праиш паметен и сакаш да заштедиш на карта, ете затоа
Be located in South America.
Lisboa областа (или територијата) дали е на континентот Јужна Америка? Не ти вика да се наоѓаш у Бразил него у Јужна Америка.
Е па ништо ќе си купиш сеа карта до некоја од областите на Бразил што се на територија на Јужна Америка. Или немора Бразил, може било која држава во Јужна Америка.ах бе ..ја географија 5 ка имав ..па си знам дека Бразил е во јужна америка...а ова за областа ич не ни видов...и сеа чаре?