Боки ти е за во Playshit списание, инаку сам си се докажа дека е посерко, а не педерБоки 13
Мило ми е што правиме прогрес во уредувачката политика и изборот на девојки со темава...Јеееј ете ја желбата моја... Миа излезе Who's next?
@corpz,Максимално сум разочаран од изданието. Дури и бесплатно, жалам што го симнав. Празен и без содржина. Да не зборуваме за очајниот отисок на печатеното издание, среќа шо постои дигиталното издание па може да се види in all it's glory. Сепак, весникот е прескап за она што го нуди. 1E e списание за пример (како содржински така и според квалитетот на печатењето).
Mу се гледа крајот, само го брукаат името на playboy@corpz,
комплетно се сложувам, (не знам за 1Е - не читам), стварно е срамота целото издание, и за жал, не станува подобро.
најсмешно ми тоа што Каролина ја „бројат“ како прва Македонка што се сликала за плејбој... цепки!
во приниц се во право: викаат прва се сликала, а не се соблекла... сепак - цепки!!!!
а, и миа - онака. мислам, топлес ваау!
весна петрушевска ги покажа цицките на претстава, синоличка трпкова во дом за бесење и еден куп други... мувинг он...
дајте да видиме дуплерица со македонка, а?
Елена покажа градник и гаќи за FHM, но се сомневам дека ќе покаже нешто повеќе.Јас Елена Ристеска ја чекам да се накани, осеќам дека ќе ја има. Е тој број го сакам. :wub:
This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader.Playboy Македонија (декември 2010) со сликите во висок квалитет (82 MB).