На каролина хонорарот бил 15000Е, па за нормална девојка би требало да биде 1000Е а може и повеќе зависи како ќе се испазари. Ама ако немаат девојки треба да го качат хонорарот,Таков ни е менталитетот. Јас пр никогаш не би, од проста причина што не би сакала да ме зборуваат утре кога ке поминам на улица или да си ги на мене.
Изгледа дека и мал е хонорарот што го даваат па затоа и оние што се похрабрите не сакаат.
Убаво пишано друже!И ја мислам дека има повеќе разголени девојки на фб отколку на нашиов плејбој.Македонките повеќе сакаат да се соблекуваат за фејсбук отколку за плејбој.
Имам давано и по 600 денари за овие научниве списанија...ама плејбојов е една голема утка-бидејќи видете како прво плејбој ќе влијае лошо на мажите и на жените(патем ЦЕКА ЕМ има поубави моми) ова лошо како во случајот со САД,Британија каде веќе се глорифицираат на ниво на божества и каде они поставуваат стандарди-нели тежина,бла бла..а и ова влијае лошо и на женската популација.Многу се 250 денари за списание.
има случаи-само скрати 2 нулиПремногу е мала Македонија и менталитетот ни е за никаде. Македонките пре би се изебале со 1000+ души отколку да покажат цицка у јавност.
Боки13 нема да го прифатат сепак тука треба прави жени да се појават, боки може во некое списание со наслов Transboy или со нешто слично, каде се слави болеста зошто си ме мајко машко родила, јас сум у душа женско.Иронијата е што ако боки13 прв се соголи апла многумина ќе го купат плејбој...нели 13-есетката како маж има право да биде жена:tv:
Се гледа дека е на железничка снимано, по возон што и ги раширил нозете на марјана.И онака им тргна позирањето можат и на плејбој да се појават
Знаеш колку ме боли курот ако ме зборат комшиите коа у џебот иам 10к еура плус?Таков ни е менталитетот. Јас пр никогаш не би, од проста причина што не би сакала да ме зборуваат утре кога ке поминам на улица или да си ги на мене.
Изгледа дека и мал е хонорарот што го даваат па затоа и оние што се похрабрите не сакаат.
Don't get it personal...Знаеш колку ме боли курот ако ме зборат комшиите коа у џебот иам 10к еура плус?
До сабајле нека зборат.
Ме нафура малата.Don't get it personal...