The Walking Dead

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Ауу каква епизода!! крајот? Дарабонт classic at its best! трогателно... :(

Серијава иде у многу добра насока, стварно станува одлична! се помалце дупки во сценарио и одлична градба. :aplauz:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ауу каква епизода!! крајот? Дарабонт classic at its best! трогателно... :(

Серијава иде у многу добра насока, стварно станува одлична! се помалце дупки во сценарио и одлична градба. :aplauz:
Ova morase da se sluci, site nepotrebni da se eliminiraat, bratot na toj sto ja isece rakata cekam da ima dosta golema uloga vo serijava.

Mene drugo me maci be... Kako moze ovie "zombia" da go zavzemat cel grad? Najiskreno kolku i da sedam da mislam okolu toa, nema objasnuvanje :)

Epic Fail im bese tenkot, kako im vlegle vnatre, pa ja da vozev nemase sansi da go zaprat 100000 zombia toj tenk :)

Ili pak ke ima nekoe objasnuvanje, ili ke mora da gledame.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Војникот внатре беше гризнат, уште пред да влезе во тенкот најверојатно:)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Војникот внатре беше гризнат, уште пред да влезе во тенкот најверојатно:)
:pos:

Takvi zmobia, nikakvi, cela vojska da ja pobedat? :)

I sakam i nejkam da ima nekoj kako "glaven" od kaj "zombiata" nekoj so 2-3 glavi, sto pusta ogan od ocite i otroven gas od nosot :vozbud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Не е до зомбјата, него е до заразата што ја шират. Ако 90% од луѓето се инфицирани на крај кај да е ќе снемаат рисурси. Згора на тоа серијава не е правена за да биде реална него интересна, самиот жарн хорор по дифолт е чиста фикција во голем дел од случаите, поготово кога се работи за филмови во кои се обработува тематиката зомби.

Јас на пример би вметнал момент каде што водата за пиење т.е. главниот водовод во градот/дражавата бил изложен на инфекција така што би било малце по реално нели, за задоволување на потребите на гледачите како тебе :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Abe interesna da bide, ama da ne bide glupa, ama uste rano e. Ima da ja tupat ovie... Sto poveke sezoni, podobro za nas

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Колку епизоди се излезени од серијава :) ?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Kako prvo, da znaev deka ovaa "sezona" ima samo 5 epizodi ke prestanev uste tretata epizoda da gledam.

Kako vtoro, sto bese so sepotenjeto na doktorot? Demek mu ja kaza tajnata za vtorata sezona? :)

Gluposti, posle LOST se mi e glupo :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Ау безевезе ... ништо не се кажа, ништо бар да знаеме накај ќе се движи 2 сезона

Член од
7 декември 2010
Мислења
46
Поени од реакции
1

Kajgana Shop

На врв Bottom