The Event

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Аиии па ова е супер бе! :) Како го уапсија Шон кога на сликата на ID-то во датабазата личеше на Грег? Како и да е, втора епизода подобра од прва. :D

Аиии па ова е супер бе! :) Како го уапсија Шон кога на сликата на ID-то во датабазата личеше на Грег? Како и да е, втора епизода подобра од прва. :D

Не бе, тоа беше потерница за Шон! На личната карта имаше слика од Грег затоа што го наместија Шон за убиството на Грег. Погледни уште еднаш! :smir:

Ццццц оно шо се случило кај авионон. Масакр е благ збор за тоа:nesvest:
Супер епизода ќе биде весело понатаму:)

Закон почеток. Ги изгледав сега двете епизоди и мислам дека си најдов уште една серија за гледање.:)
Само дечки, припазувајте со спојлерите...

Вторава епизода :vozbud: Ве молам не ја заебувајте серијата натаму :se_ molam

SPOILER ALERT! Не го гледај клипот доколку сакаш да се изненадиш од трета епизода!!!

The Event Episode 3 “Protect Them From The Truth” Sneak Peeks

Oкеј, официјално, V ми беше поинтересна.

Не ми се допадна многу 3тата епизода, и изненаден ќе сум серијава ако има 2ра сезона.

Што зборип баш ми е топ серијава иако не сум љубител на ваквиот жанр на серии спеак ова ми привлече големо влијание...

Што зборип баш ми е топ серијава иако не сум љубител на ваквиот жанр на серии спеак ова ми привлече големо влијание...

Koj жанр бе друже? Сф или денешната акција?

Ти го привлече вниманието мистеријата, како и на сите. Но кога ќе изгледаш повеќе такви, ќе сфатиш. Дотогаш, поздрав.

Абе тука драмата е битна и карактерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom