- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Дубиоза растур систем направија, а и Пекиншка Патка исто така одлични!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И се спрема нели настапот на вечерта. Ману Чао. За мене подобро да беше чао порано. Многу едноличен настап. Секоја песна импровизирана на истиот начин. Поспор ритам и потоа убрзување во тотално ист ритам во секоја песна. Јас веќе бев умрен и Дубиоза ги ислушав од страна. Гужвите беа неподносливи. После Дубиоза си отидов дома како и голем дел од публиката а за Onyx немам коментар.
) Од Оникс ислушав 5-6 песни пред да си одам и ми се допаднаа многу само што не сум ги слушал повеќе време па да им ги знам песните.
Ама ми се свиѓаа пошто беа ептен расположени и со ептен олд-скул песни настапија.
)

Што беше тоа ганџа бре човече на секој 10 минути по еден минимум се палеше...

И ај некој нека ми каже како се вика таа песната Мајка ми често збореше. Сум ја слушала порано али сум ја заборавила тотално, па сакав да се потсетам.

Ехх... имаше саглам, тие старите рокери кои решиле да се свртат кон природата и здрав живот, природен живот, без психотропни супстанци. Малцинство сме, ама не има. Уствари стари рокери сме
Мене позитивен впечаток од публиката ми оставија едни дечиња што беа лево од мене на настапот на ОНИКС. Почнуваат црнците и овие соблакаат јакни, дуксови, мајции само по синдикалки почнуваат да се шуткаат. Облеката ја фрлија под нив, like they just don't care.
) А инаку дуваа многу луѓе, ама и многу се журкаа трезни или барем не под дејство на халуциногени ствари. =) Јас цела вечер бев на едно пиво, па се утепав скокајќи - because drugs are baad, mkey?